-->

Akşam Yıldızı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Akşam Yıldızı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Akşam Yıldızı kitabını inceleyeceğiz. Samantha James tarafından yazılan Akşam Yıldızı kitabı 2011-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Akşam Yıldızı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Akşam Yıldızı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Samantha James tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Akşam Yıldızı Kitabı Tanıtım Bülteni

Samantha James tarafından kaleme alınmış Akşam Yıldızı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

BİR ERKEK HER ŞEYİ KAYBEDECEĞİNİ BİLE BİLE BÜTÜN KALBİNİ VEREREK YENİDEN SEVEBİLİR Mİ? Kaderin zalim bir cilvesi Simon Blackwell'in hayatını onarılmaz biçimde değiştirdi. Yoğun tutkuların adamı, bozkırın vahşi doğasını kendine sığınak edip bütün dünyayla bağlantısını keserek, duygu ve arzularını sonsuza kadar yadsımaya kararlıydı. Ama insanın aklını başından alacak kadar güzel bir yabancı, adamın karşı durmaya yemin ettiği cinsel güdülerini harekete geçirdi. Simon Blackwell hiçbir kadının onu cezbedebileceğine inanmıyordu. Annabel McBride dışında... hiçbir kadın. "Olağanüstü bir yazar." -Lisa Kleypas "SAMANTHA JAMES HEYECAN DOLU, NEFİS ROMANSLAR YAZIYOR." -Publishers Weekly "SAMANTHA JAMES KALBİMİZİN EN GÜÇLÜ HİSLERİYLE UĞRAŞIYOR." -Catherine Anderson "OKUYUCULAR ONUN SEVİMLİ, ÜÇ BOYUTLU KARAKTERLERİNE BAYILACAK." -Romantic Times "SAMANTHA JAMES TAM DA OKUMAYI SEVDİĞİM TÜRDEN KİTAPLAR YAZIYOR." -Linda Lael Miller


Akşam Yıldızı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Akşam Yıldızı


Akşam Yıldızı Kitabı İndirme Linkleri


Akşam Yıldızı Pdf İndirme Linkleri

Akşam Yıldızı Yandex Disk Pdf İndir

Akşam Yıldızı Google Drive Pdf İndir


Akşam Yıldızı Epub İndirme Linkleri

Akşam Yıldızı Yandex Disk Ebup İndir

Akşam Yıldızı Google Drive Epub İndir


Akşam Yıldızı Mobi İndirme Linkleri


Akşam Yıldızı Yandex Disk Mobi İndir

Akşam Yıldızı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Akşam Yıldızı Etiketleri

Akşam Yıldızı kitabı hakkında genel bilgiler, Akşam Yıldızı kitabının yazarı kimdir, Akşam Yıldızı kitabının özeti, Akşam Yıldızı pdf indirme linki, Akşam Yıldızı epub indirme linki, Akşam Yıldızı mobi indirme linki, Akşam Yıldızı kitabını indir, Akşam Yıldızı kitabı tanıtım bülteni, Akşam Yıldızı arka kapak yazısı, Akşam Yıldızı kitabı kaç sayfa, Akşam Yıldızı hangi yayınevi tarafından basıldı, Akşam Yıldızı kitabının türü nedir, Akşam Yıldızı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU