-->

Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabını inceleyeceğiz. Ozan Polat tarafından yazılan Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabı 2014-05-16 tarihinde yayınlanmıştır. Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabı Belgesel Roman türünde yayınlanmış olup CERES YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ozan Polat tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Kitabı Tanıtım Bülteni

Ozan Polat tarafından kaleme alınmış Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"On beş gün çabuk geçmişti. İzinli geldiği Çanakkale'deki birliğine dönüyordu. Serbest kalan on altı tümen sırayla diğer cephelere sevk ediliyorlardı. Kendi tümeni de Bağdat cephesine intikal edecekti. Avlunun porta kapısının eşiğinde duruyorlardı. Kucağında bir kız ve eteklerine yapışmış üç oğlan çocuğuyla bir kadın, karşılarında onlara veda etmekte olan genç adama soran gözlerle bakıyorlardı. Kadın, yünden dokunmuş kahverengi yeldirmesini aralayarak "Bizi kime emanet ediyor da gidiyorsun?" dedi titreyen sesiyle. Genç adam ne cevap vereceğini bir an düşündü ve sonra karısına, çocuklarına şefkat ile bakarak "Sizi avludaki şu armut ağacına emanet ediyorum." dedi. Sözlerinde gizli bir sitem vardı. Onlar nereden bileceklerdi ki bu onun son sözleriydi ve bir daha hiç dönmeyecekti. Hüsmen, Tuna boylarından kopup gelen, Anadolu bozkırlarını aşan, selin önüne katılmış kuru bir dal parçasıydı. Çağlayan selin içindeki hercümerç ile sürüklenip gitti, ovalar, dağlar aştı; kimi yerde göllenip duraladı; kimi yerde yükseklerden düşüp köpükler saçtı; çöller, ummanlar aştı; Hindi, Çini geçti ve denize ulaştığında selin gücü bitip dinginliğe ulaşmıştı. Tembel tropik denizin sakin dalgaları bir gün onu kumsala attı ve üzerini kumla örttü. Bu kitabın yazarı Türk Hava Kuvvetleri'nde jet pilotuyken yüzbaşı rütbesinde istifa ederek Türk Hava Yolları'na geçip, daha sonra yurt içinde ve yurt dışında çeşitli hava yollarında 41 yıl uçarak emekliye ayrılmıştır.


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Kitabı İndirme Linkleri


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Pdf İndirme Linkleri

Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Yandex Disk Pdf İndir

Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Google Drive Pdf İndir


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Epub İndirme Linkleri

Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Yandex Disk Ebup İndir

Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Google Drive Epub İndir


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Mobi İndirme Linkleri


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Yandex Disk Mobi İndir

Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman Etiketleri

Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabı hakkında genel bilgiler, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabının yazarı kimdir, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabının özeti, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman pdf indirme linki, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman epub indirme linki, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman mobi indirme linki, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabını indir, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabı tanıtım bülteni, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman arka kapak yazısı, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabı kaç sayfa, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman hangi yayınevi tarafından basıldı, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabının türü nedir, Balkanlar'dan Dönüş & Belgesel Roman kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU