-->

Belagat-ı Osmaniyye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Belagat-ı Osmaniyye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Belagat-ı Osmaniyye kitabını inceleyeceğiz. Yrd. Doç. Dr. Şamil Yeşilyurt tarafından yazılan Belagat-ı Osmaniyye kitabı 2017-12-11 tarihinde yayınlanmıştır. Belagat-ı Osmaniyye kitabı Diğer türünde yayınlanmış olup KİMLİK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Belagat-ı Osmaniyye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Şamil Yeşilyurt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Belagat-ı Osmaniyye Kitabı Tanıtım Bülteni

Yrd. Doç. Dr. Şamil Yeşilyurt tarafından kaleme alınmış Belagat-ı Osmaniyye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tanzimat Dönemi Türk edebiyatının yetiştirdiği önemli aydınlardan biri olan ve manzum mensur pek çok eseri bulunan İbnülkâmil Mehmed Abdurrahman, dönemin ihtiyaçlarından biri olarak gördüğü belâgat sahasına katkı sunmak amacıyla Belâgat-ı Osmâniyye adlı eserini kaleme almıştır. İbnülkâmil Mehmed Abdurrahman'ın bu eseriyle asırlar öncesine dayanan belâgat geleneğinden yararlandığı ve belâgatin temel hususlarını özetleyip basitleştirerek bu türe yaygınlık kazandırma niyetinde olduğu açıktır. Bu amaçla eseri mukaddime, ilm-i meânî, ilm-i beyân, ilm-i bedî ve ilâve-yi mühimme bölümlerinden oluşmaktadır. Toplam elli iki derslik anlatımı kapsayan konular, ayrıntılı anlatıma çok fazla girilmeden her düzeyde insanın anlayabileceği açıklıkta tertip edilmiştir. Ta'lim-i Edebiyat'tan yaklaşık on yıl sonra basılan İbnülkâmil Mehmed Abdurrahman'ın Belâgat-ı Osmâniyye'sinde edebî yenileşmenin ve Ekrem Bey'in açtığı yolun bir yansıması olarak üslup bahsi yer almaktadır. Esere bütün olarak bakıldığında geleneksel belâgat tertibinin aynın devam ettirilmesine karşın Batı tarzı edebiyatın gelişmesine de paralel olarak üslup bahsinin çalışmaya ilave edilmesi bir yenilik olarak kabul edilebilir. Daha çok Batılı tarzdaki yeni eğitim kurumlarının belâgat derslerinde okutulkmak maksadıyla hazırlanmış bu kitapta zaman zaman klasik edebiyattan benzer nazım örnekleri sıralansa bile daha çok edebî yenileşmeye destek veren şair ve yazarların eserlerinden örnekler alınmıştır.


Belagat-ı Osmaniyye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Belagat-ı Osmaniyye


Belagat-ı Osmaniyye Kitabı İndirme Linkleri


Belagat-ı Osmaniyye Pdf İndirme Linkleri

Belagat-ı Osmaniyye Yandex Disk Pdf İndir

Belagat-ı Osmaniyye Google Drive Pdf İndir


Belagat-ı Osmaniyye Epub İndirme Linkleri

Belagat-ı Osmaniyye Yandex Disk Ebup İndir

Belagat-ı Osmaniyye Google Drive Epub İndir


Belagat-ı Osmaniyye Mobi İndirme Linkleri


Belagat-ı Osmaniyye Yandex Disk Mobi İndir

Belagat-ı Osmaniyye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Belagat-ı Osmaniyye Etiketleri

Belagat-ı Osmaniyye kitabı hakkında genel bilgiler, Belagat-ı Osmaniyye kitabının yazarı kimdir, Belagat-ı Osmaniyye kitabının özeti, Belagat-ı Osmaniyye pdf indirme linki, Belagat-ı Osmaniyye epub indirme linki, Belagat-ı Osmaniyye mobi indirme linki, Belagat-ı Osmaniyye kitabını indir, Belagat-ı Osmaniyye kitabı tanıtım bülteni, Belagat-ı Osmaniyye arka kapak yazısı, Belagat-ı Osmaniyye kitabı kaç sayfa, Belagat-ı Osmaniyye hangi yayınevi tarafından basıldı, Belagat-ı Osmaniyye kitabının türü nedir, Belagat-ı Osmaniyye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU