-->

Elveda Ankara Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Elveda Ankara Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Elveda Ankara kitabını inceleyeceğiz. Sakine Akça tarafından yazılan Elveda Ankara kitabı 2005-03-14 tarihinde yayınlanmıştır. 368 sayfa olarak yayınlanan Elveda Ankara kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup BEYAN YAYINLARI - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Elveda Ankara hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sakine Akça tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Elveda Ankara Kitabı Tanıtım Bülteni

Sakine Akça tarafından kaleme alınmış Elveda Ankara kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitap sıradan bir anı kitabı değil, dik durmayı başaran onurlu bir kişiliğin hikayesidir. Allah'ın rızasını terk etmeye karşılık dünyanın kendisine verileceğini bilen birinin, her şeye rağmen sırtını dönüp elveda demesidir. Ve bu kitap, insanın nasıl "Ahsen-i Takvim" olup meleklerden de üstün olabileceğinin belgesidir. O benim kırk kanatlı kuşumdu. Hep yükseklerde yaşadı. Rabb'imin onu yine çok yükseklerde ağırladığından zerre kadar şüphem yok...Onun örnek hayatının uyanık kalpleri sarsacağını biliyorum. Dünya hayatının Allah'ın rızasını istemek dışında hiçbir kıymetinin olmadığını anlamış bulunuyorum.


Elveda Ankara Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Elveda Ankara


Elveda Ankara Kitabı İndirme Linkleri


Elveda Ankara Pdf İndirme Linkleri

Elveda Ankara Yandex Disk Pdf İndir

Elveda Ankara Google Drive Pdf İndir


Elveda Ankara Epub İndirme Linkleri

Elveda Ankara Yandex Disk Ebup İndir

Elveda Ankara Google Drive Epub İndir


Elveda Ankara Mobi İndirme Linkleri


Elveda Ankara Yandex Disk Mobi İndir

Elveda Ankara Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Elveda Ankara Etiketleri

Elveda Ankara kitabı hakkında genel bilgiler, Elveda Ankara kitabının yazarı kimdir, Elveda Ankara kitabının özeti, Elveda Ankara pdf indirme linki, Elveda Ankara epub indirme linki, Elveda Ankara mobi indirme linki, Elveda Ankara kitabını indir, Elveda Ankara kitabı tanıtım bülteni, Elveda Ankara arka kapak yazısı, Elveda Ankara kitabı kaç sayfa, Elveda Ankara hangi yayınevi tarafından basıldı, Elveda Ankara kitabının türü nedir, Elveda Ankara kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU