-->

Günlükler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Günlükler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Günlükler kitabını inceleyeceğiz. Sylvia Plath tarafından yazılan Günlükler kitabı 2018-04-06 tarihinde yayınlanmıştır. Günlükler kitabı Günlük türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Günlükler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sylvia Plath tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Günlükler Kitabı Tanıtım Bülteni

Sylvia Plath tarafından kaleme alınmış Günlükler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Sadece içimde susmak istemeyen bir ses olduğu için yazıyorum." Sylvia Plath "Benim hayatımın amacı ne ve onunla ne halt edeceğim? Bilmiyorum ve korkuyorum. Asla istediğim bütün kitapları okuyamayacağım; olmak istediğim bütün insanlar olamayacağım ve yaşamak istediğim bütün hayatları yaşayamayacağım. Kendimi istediğim bütün becerileri edinecek kadar eğitemeyeceğim. Bunları neden istiyorum? Hayatımda mümkün olan zihinsel ve fiziksel tecrübelerin tüm renklerini, tonlarını ve çeşitlerini tatmak ve hissetmek istiyorum. Ve korkunç derecede sınırlıyım… Uğrunda yaşayacağım çok şey var, yine de anlaşılması mümkün olmayacak kadar hasta ve üzgünüm." Sadece otuz yıl yaşadı Sylvia Plath ve bu otuz yıla fırtınalı bir hayat ve unutulmaz eserler sığdırdı. 1963 yılında hayatına kendi eliyle son vermesinden sonra eşi Ted Hughes'un büyük kısmını sansürleyerek ilk kez yayımlattığı Günlükler, yıllar sonra özgün haliyle yayımlanmıştı. Elinizdeki kitap da bu ikinci versiyonun tamamına yakın kısmını içeriyor. Plath'ın hayatının son on iki yılını kapsayan günlükleri onun özelindeki ve edebi alandaki mücadelelerini veriyor ve okura onu tanımak için geniş pencereler açıyor. Günlükler, bu özgün yazarı tanımak ve yapıtlarını daha iyi anlamak isteyenler için eşsiz bir başvuru kaynağı, hayranları için vazgeçilmez bir başucu kitabı.


Günlükler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Günlükler


Günlükler Kitabı İndirme Linkleri


Günlükler Pdf İndirme Linkleri

Günlükler Yandex Disk Pdf İndir

Günlükler Google Drive Pdf İndir


Günlükler Epub İndirme Linkleri

Günlükler Yandex Disk Ebup İndir

Günlükler Google Drive Epub İndir


Günlükler Mobi İndirme Linkleri


Günlükler Yandex Disk Mobi İndir

Günlükler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Günlükler Etiketleri

Günlükler kitabı hakkında genel bilgiler, Günlükler kitabının yazarı kimdir, Günlükler kitabının özeti, Günlükler pdf indirme linki, Günlükler epub indirme linki, Günlükler mobi indirme linki, Günlükler kitabını indir, Günlükler kitabı tanıtım bülteni, Günlükler arka kapak yazısı, Günlükler kitabı kaç sayfa, Günlükler hangi yayınevi tarafından basıldı, Günlükler kitabının türü nedir, Günlükler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU