-->

Hikaye Anlatıyorum Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hikaye Anlatıyorum Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hikaye Anlatıyorum kitabını inceleyeceğiz. Şaban Sağlık tarafından yazılan Hikaye Anlatıyorum kitabı 2014-12-23 tarihinde yayınlanmıştır. 392 sayfa olarak yayınlanan Hikaye Anlatıyorum kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup HECE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hikaye Anlatıyorum hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şaban Sağlık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hikaye Anlatıyorum Kitabı Tanıtım Bülteni

Şaban Sağlık tarafından kaleme alınmış Hikaye Anlatıyorum kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Her ne kadar, "Bana hikâye anlatma!.."; "Bana masal okuma!.."; "Geç bunları, bunlar hikâye, bana gerçeği anlat!..." şeklinde hemen her gün sokakta ve işyerimizde, hatta ailemizde sıkça duyduğumuz sözlerle itibar erozyonu yaşasa da, esasında bizim medeniyetimiz bir "kıssa medeniyeti"dir; bir başka ifadeyle "hikâye medeniyeti"… İster yazılı ister görsel olsun, insanlar hep hikâye peşinde adeta. Facebook ya da twitterda bir şey paylaşan, duyduğu bir hikâyeyi sanki herkese anlatmak istiyor gibi. Kendi kendine bir özçekim yapan biri de sanki kendi hikâyesini başkalarına anlatmak istiyor. Eskiden ise başta kahvehaneler olmak üzere pek çok uğrak mekânında özellikle erkeklerin birbirlerine anlattıkları şeyler "hikâye" değil de neydi? Mahalle aralarında, pencereden pencereye yöneltilen tonajı yüksek konuşmalar ve sohbetler; köylerde eskiden beri özellikle genç kız ve kadınların yaptığı çeşmebaşı sohbetleri vs… Bütün bunlar da kadınların birbirlerine anlattıkları hikâyeden başka bir şey mi?.. "Kimse beni anlamıyor"; "Annem, babam, ailem beni anlamak istemiyor"; "İnsanlar beni dinlemiyor/anlamıyor" gibi iletişim sorunları da temelde bir hikâye sorunudur. "Kimse beni anlamıyor" diyen biri esasında şunu haykırmıyor mu: "Kimse benim hikâyemi dinlemek istemiyor ya da kimse benim hikâyemi bilmiyor." Ya yaşlanan insanlarımızın yakınmalarına ne diyelim? "Torunum beni ilkel buluyor", "Torunuma göre benim anlattıklarım hurafeymiş…" Bu sevimli hikâye anlatıcılarımız şunu mu söylüyorlar: Bizim hikâyelerimizi torunlarımız dinlemiyor / dinlemek istemiyor… Esasında iletişimsizlik denen şey, insanların birbirlerinin hikâyesini dinlememesi ya da merak etmemesi değil de nedir?...


Hikaye Anlatıyorum Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hikaye Anlatıyorum


Hikaye Anlatıyorum Kitabı İndirme Linkleri


Hikaye Anlatıyorum Pdf İndirme Linkleri

Hikaye Anlatıyorum Yandex Disk Pdf İndir

Hikaye Anlatıyorum Google Drive Pdf İndir


Hikaye Anlatıyorum Epub İndirme Linkleri

Hikaye Anlatıyorum Yandex Disk Ebup İndir

Hikaye Anlatıyorum Google Drive Epub İndir


Hikaye Anlatıyorum Mobi İndirme Linkleri


Hikaye Anlatıyorum Yandex Disk Mobi İndir

Hikaye Anlatıyorum Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hikaye Anlatıyorum Etiketleri

Hikaye Anlatıyorum kitabı hakkında genel bilgiler, Hikaye Anlatıyorum kitabının yazarı kimdir, Hikaye Anlatıyorum kitabının özeti, Hikaye Anlatıyorum pdf indirme linki, Hikaye Anlatıyorum epub indirme linki, Hikaye Anlatıyorum mobi indirme linki, Hikaye Anlatıyorum kitabını indir, Hikaye Anlatıyorum kitabı tanıtım bülteni, Hikaye Anlatıyorum arka kapak yazısı, Hikaye Anlatıyorum kitabı kaç sayfa, Hikaye Anlatıyorum hangi yayınevi tarafından basıldı, Hikaye Anlatıyorum kitabının türü nedir, Hikaye Anlatıyorum kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU