-->

İks Kuşağı Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İks Kuşağı Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İks Kuşağı Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. Birol Öztürk tarafından yazılan İks Kuşağı Öyküleri kitabı 2017-05-29 tarihinde yayınlanmıştır. İks Kuşağı Öyküleri kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup GECE KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İks Kuşağı Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Birol Öztürk tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İks Kuşağı Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Birol Öztürk tarafından kaleme alınmış İks Kuşağı Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Lewis marka, İspanyol paça kot pantolonun yanlarındaki üç dikişle onurlanırdı. Paçaları aşınmasın diye metal fermuar diktirmişti bir de, o biçim fiyakalı. Yumurta topuklu ayakkabısını arkasını eze eze giyer ve uzun kollu, iki yaka cepli gömleğinin ilk üç düğmesi yaz kış açıktı. O açık yakadan kılsız güvercingöğsü, kemikleri sayılacak kadar, bir deri bir kemik, bariz dikkat çekerdi. Gömleğinin her iki kolunu da dirseklerine kadar özensiz katlardı.  


İks Kuşağı Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İks Kuşağı Öyküleri


İks Kuşağı Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


İks Kuşağı Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

İks Kuşağı Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

İks Kuşağı Öyküleri Google Drive Pdf İndir


İks Kuşağı Öyküleri Epub İndirme Linkleri

İks Kuşağı Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

İks Kuşağı Öyküleri Google Drive Epub İndir


İks Kuşağı Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


İks Kuşağı Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

İks Kuşağı Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İks Kuşağı Öyküleri Etiketleri

İks Kuşağı Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, İks Kuşağı Öyküleri kitabının yazarı kimdir, İks Kuşağı Öyküleri kitabının özeti, İks Kuşağı Öyküleri pdf indirme linki, İks Kuşağı Öyküleri epub indirme linki, İks Kuşağı Öyküleri mobi indirme linki, İks Kuşağı Öyküleri kitabını indir, İks Kuşağı Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, İks Kuşağı Öyküleri arka kapak yazısı, İks Kuşağı Öyküleri kitabı kaç sayfa, İks Kuşağı Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, İks Kuşağı Öyküleri kitabının türü nedir, İks Kuşağı Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU