-->

Klasik Bilimkurgu Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. Kollektif tarafından yazılan Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabı 2019-06-11 tarihinde yayınlanmıştır. Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup ÇINAR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Klasik Bilimkurgu Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kollektif tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Kollektif tarafından kaleme alınmış Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"İnsan aklının kapasitesi dahilindeki hiçbir icat, doğanın inşa ettiği engelleri yıkamazdı."   Klasik Bilimkurgu Öyküleri, iyi bilimkurgunun iyi edebiyata dönüşme yolundaki ilk durağı olan 19. yüzyıla uzanıyor. Öncü niteliğindeki bilimsel ve teknolojik icat öykülerinden medeniyete yabancılaşan modern kahraman anlatısına, ütopya ve distopya geleneğinin izlerinden bilimkurgu ve fantazyanın iç içe geçtiği kozmik dehşet türüne kadar genişleyen bir yelpazenin en değerli öyküleri buluşarak bu edebiyatın temel unsurlarını sergiliyor.   Fitz-James O'Brien'ın yazdığı ve Lovecraft'ın en sevdiği öykülerden biri olarak tarihe geçen "Elmas Mercek", Edward Page Mitchell'ın kaleme aldığı ve edebiyat tarihinin ilk zaman makinesi öyküsü olarak kabul edilen "Geri Giden Saat", yine Mitchell'a ait ve türünün önemli örneklerinden biri olan "Gövdesi Olmayan Adam", Frank R. Stockton imzalı bir icat öyküsü olan "Negatif Yerçekimi Hikâyesi", usta ütopya yazarı Edward Bellamy'den "Hikâyem Size", H. G. Wells'ten yazıldığı dönemde olduğu kadar günümüzde de değerini koruyan "Yeni Hızlandırıcı" ve ustaların ustası Abraham Merritt'ten "Çukur Halkı" bu derlemede yan yana geliyor.


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Klasik Bilimkurgu Öyküleri


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

Klasik Bilimkurgu Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

Klasik Bilimkurgu Öyküleri Google Drive Pdf İndir


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Epub İndirme Linkleri

Klasik Bilimkurgu Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

Klasik Bilimkurgu Öyküleri Google Drive Epub İndir


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

Klasik Bilimkurgu Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Klasik Bilimkurgu Öyküleri Etiketleri

Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabının yazarı kimdir, Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabının özeti, Klasik Bilimkurgu Öyküleri pdf indirme linki, Klasik Bilimkurgu Öyküleri epub indirme linki, Klasik Bilimkurgu Öyküleri mobi indirme linki, Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabını indir, Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, Klasik Bilimkurgu Öyküleri arka kapak yazısı, Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabı kaç sayfa, Klasik Bilimkurgu Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabının türü nedir, Klasik Bilimkurgu Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU