-->

Kısa Hayat Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kısa Hayat Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kısa Hayat kitabını inceleyeceğiz. Juan Carlos Onetti tarafından yazılan Kısa Hayat kitabı 2019-04-29 tarihinde yayınlanmıştır. Kısa Hayat kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALEF YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kısa Hayat hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Juan Carlos Onetti tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kısa Hayat Kitabı Tanıtım Bülteni

Juan Carlos Onetti tarafından kaleme alınmış Kısa Hayat kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kısa Hayat, Onetti anlatısının mitsel diyarı Santa María'nın, yazarın zihninde belirişinin romanıdır. Anlatıcı Brausen'in dilinden bir kurgunun kökenlerini arayan başka bir kurguyla inşa edilmiş bir diyardır Santa María. Senaryo yazarı Brausen işsiz kalır, karısı geçirdiği ameliyatın ardından artık bedenen ve ruhen farklı bir kadın olmuştur. Karısının tükenen ilgisinin bıraktığı boşluğu doldurmak için hikâyelere sığınır: Santa María adını verdiği bir yer hayal eder, oraya Díaz Grey adlı bir doktor yerleştirir. Bu hayali kurarken bir yandan da içinde yaşadığı gerçeklikte, Buenos Aires'teki apartman dairesinde, komşudan gelen seslere kulak misafiri olur. O konuşmalar da onu başka bir gerçeklik düzlemine çekmektedir.   "Onetti'nin roman ve hikâyeleri, modernitemizin kurucu taşlarıdır. O, biz takipçilerine, anlatı zekâsına, bilgeliğin inşasına, edebi hayal gücüne dair olağanüstü bir sevgi dersi vermiştir." CARLOS FUENTES   "Bir insanın bu kadar iyi yazabildiğini gördüğünüzde, şu dünyada işlerin o kadar da kötü olamayacağına inanmak istersiniz." MARIO VARGAS LLOSA  


Kısa Hayat Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kısa Hayat


Kısa Hayat Kitabı İndirme Linkleri


Kısa Hayat Pdf İndirme Linkleri

Kısa Hayat Yandex Disk Pdf İndir

Kısa Hayat Google Drive Pdf İndir


Kısa Hayat Epub İndirme Linkleri

Kısa Hayat Yandex Disk Ebup İndir

Kısa Hayat Google Drive Epub İndir


Kısa Hayat Mobi İndirme Linkleri


Kısa Hayat Yandex Disk Mobi İndir

Kısa Hayat Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kısa Hayat Etiketleri

Kısa Hayat kitabı hakkında genel bilgiler, Kısa Hayat kitabının yazarı kimdir, Kısa Hayat kitabının özeti, Kısa Hayat pdf indirme linki, Kısa Hayat epub indirme linki, Kısa Hayat mobi indirme linki, Kısa Hayat kitabını indir, Kısa Hayat kitabı tanıtım bülteni, Kısa Hayat arka kapak yazısı, Kısa Hayat kitabı kaç sayfa, Kısa Hayat hangi yayınevi tarafından basıldı, Kısa Hayat kitabının türü nedir, Kısa Hayat kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU