-->

Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabını inceleyeceğiz. Hakan Algan tarafından yazılan Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabı 2015-06-18 tarihinde yayınlanmıştır. 125 sayfa olarak yayınlanan Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup KARINCA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Maçın Sonunu Sen Belirle 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hakan Algan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Hakan Algan tarafından kaleme alınmış Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Uzunca bir zamandır göz ve denge ile ilgili sorunlar yaşıyordum.Nasıl yani diye soranlara açıklama yapayım… Hani büyük rakıyı içtikten sonra nasıl olunuyorsa aynen öyle. Sürekli sarhoş gibiydim. Bütün normal insanlar gibi göz doktorundan defalarca randevu almış ve muayene olmuştum ama hala bir şey bulamamışlardı ve aynı çift görme sorunum devam ediyordu. Dengemle ilgili ise akla ilk gelen orta kulak için ise Kulak-Burun-Boğaz polikliniklerinden randevu alıyor, muayene oluyordum ve onlar da bir şey bulamıyorlardı. Her sağlık kurumunu dener olmuştum. Gittiğim bir özel hastane bana işleyişlerinin o şekilde olmadığını, rehber hekimle görüşmemi ve onun sevk edeceği poliklinikte muayene olabileceğimi söyledi. Ben de öyle yaptım. Rehber hekime durumumu anlattığımda bana nörolojiden randevu almamı söyledi. Alakasını anlayamamıştım ama neden böyle olduğumu da bilmek istiyordum. Hayatım boyunca bütün dualarımı hak eden rehber hekimin yönlendirdiği dualarımın geri kalanını da hak eden nöroloğa gittiğimde muayeneden sonra benden beyin MR`ı istedi. Hemen MR çektirmeye gittim. Üzerimde de fazla nakit olmadığından ilk önce MR`ın fiyatını sordum; "Beyin MR`ı kaça?" "150 milyon" "Yok ben bir kere çektirip gideceğim, makine sizde kalsın…" "Hııı!!!!" "Ne bu böyle ya!.. Köşedeki kırtasiyede renkli fotokopi kaç para biliyor musun?"


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Maçın Sonunu Sen Belirle 1


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Kitabı İndirme Linkleri


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Pdf İndirme Linkleri

Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Yandex Disk Pdf İndir

Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Google Drive Pdf İndir


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Epub İndirme Linkleri

Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Yandex Disk Ebup İndir

Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Google Drive Epub İndir


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Mobi İndirme Linkleri


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Yandex Disk Mobi İndir

Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Maçın Sonunu Sen Belirle 1 Etiketleri

Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabının yazarı kimdir, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabının özeti, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 pdf indirme linki, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 epub indirme linki, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 mobi indirme linki, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabını indir, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabı tanıtım bülteni, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 arka kapak yazısı, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabı kaç sayfa, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabının türü nedir, Maçın Sonunu Sen Belirle 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU