-->

Münafık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Münafık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Münafık kitabını inceleyeceğiz. Sedat Erdoğdu tarafından yazılan Münafık kitabı 2016-08-22 tarihinde yayınlanmıştır. Münafık kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup PAMİRAY YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Münafık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sedat Erdoğdu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Münafık Kitabı Tanıtım Bülteni

Sedat Erdoğdu tarafından kaleme alınmış Münafık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Düşüncelerine vurduğu zincirlerden kurtulamıyordu Ömer. Hayatın zevklerinden kendini soyutlama, az gülme, bireysel sevdasını yaşayamamak çok ağır geliyordu. Babasının karısı olmuş biriyle ilişki kurmanın, dinimizce 'haram' olduğunu biliyordu. Bulutlardan kopup, serpilirdi kaldırımlara... Her hamlede yıpratırdı sevdaya uzattığı cesaret iplerini, bakmaya cüret edemezdi gönül esaretindeki bakışlarını... Akrep ve yelkovan zaman girdabının ekseninde sessiz dolanıyorken, nefes kesen sesinden yine yoksundu… "


Münafık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Münafık


Münafık Kitabı İndirme Linkleri


Münafık Pdf İndirme Linkleri

Münafık Yandex Disk Pdf İndir

Münafık Google Drive Pdf İndir


Münafık Epub İndirme Linkleri

Münafık Yandex Disk Ebup İndir

Münafık Google Drive Epub İndir


Münafık Mobi İndirme Linkleri


Münafık Yandex Disk Mobi İndir

Münafık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Münafık Etiketleri

Münafık kitabı hakkında genel bilgiler, Münafık kitabının yazarı kimdir, Münafık kitabının özeti, Münafık pdf indirme linki, Münafık epub indirme linki, Münafık mobi indirme linki, Münafık kitabını indir, Münafık kitabı tanıtım bülteni, Münafık arka kapak yazısı, Münafık kitabı kaç sayfa, Münafık hangi yayınevi tarafından basıldı, Münafık kitabının türü nedir, Münafık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU