-->

One Piece 35. Cilt Kaptan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


One Piece 35. Cilt Kaptan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda One Piece 35. Cilt Kaptan kitabını inceleyeceğiz. Eiiçiro Oda tarafından yazılan One Piece 35. Cilt Kaptan kitabı 2017-07-31 tarihinde yayınlanmıştır. One Piece 35. Cilt Kaptan kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup GEREKLİ ŞEYLER yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. One Piece 35. Cilt Kaptan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Eiiçiro Oda tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


One Piece 35. Cilt Kaptan Kitabı Tanıtım Bülteni

Eiiçiro Oda tarafından kaleme alınmış One Piece 35. Cilt Kaptan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

JAPONYA'NIN EN ÇOK OKUNAN KİTABI TÜRKİYE'DE! 24 Aralık 1997 yılında ilk cildi Japonya'da yayınlanan "One Piece" Japonya tarihinin gelmiş geçmiş en çok satan kitabı olma rekorunu elinde tutuyor. Kasım 2011'de 64. Cildi yayınlanan serinin Japonya'da toplamda 250 milyondan fazla sattığı bilinmekte. Serinin 61. Cildi ise tek kitap bazında 3.8 milyon adet satarak Japonya'nın en çok satan kitabı ünvanını taşımakta. Onu 60. Cilt (3.4 milyon), 59. Cilt (3.2 milyon), 57. Cilt (3 milyon) ve Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2.9 milyon) takip etmektedir. Dünya çapında da en çok okunan manga'lardan biri olan "One Piece" temel olarak Monkey D. Luffy adlı 17 yaşında, doğa üstü bir meyveyi yedikten sonra elastik özellikler kazanan bir gencin korsanlar kralı olma çabasını anlatır. Vaktinde Türk televizyonlarında da yayınlanan animesi de Türk seyircisi tarafından da bilinmektedir.   GOING MERRY'NİN TAMİRİ KONUSUNDA KARŞI KARŞIYA GELEN LUFFY VE USOPP. ÜZÜCÜ BİR DÖVÜŞÜN SONUNDA LUFFY, KAPTAN OLARAK BİTİRİCİ DARBEYİ İNDİRİR. PARÇALANMAYA BAŞLAYAN HASIR ŞAPKA TAYFASI NASIL BİR SONA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR ACABA? TEK PARÇALIK GİZLİ HAZİNE ONE PIECE HAKKINDA BİR OKYANUS MACERASI.


One Piece 35. Cilt Kaptan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: One Piece 35. Cilt Kaptan


One Piece 35. Cilt Kaptan Kitabı İndirme Linkleri


One Piece 35. Cilt Kaptan Pdf İndirme Linkleri

One Piece 35. Cilt Kaptan Yandex Disk Pdf İndir

One Piece 35. Cilt Kaptan Google Drive Pdf İndir


One Piece 35. Cilt Kaptan Epub İndirme Linkleri

One Piece 35. Cilt Kaptan Yandex Disk Ebup İndir

One Piece 35. Cilt Kaptan Google Drive Epub İndir


One Piece 35. Cilt Kaptan Mobi İndirme Linkleri


One Piece 35. Cilt Kaptan Yandex Disk Mobi İndir

One Piece 35. Cilt Kaptan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


One Piece 35. Cilt Kaptan Etiketleri

One Piece 35. Cilt Kaptan kitabı hakkında genel bilgiler, One Piece 35. Cilt Kaptan kitabının yazarı kimdir, One Piece 35. Cilt Kaptan kitabının özeti, One Piece 35. Cilt Kaptan pdf indirme linki, One Piece 35. Cilt Kaptan epub indirme linki, One Piece 35. Cilt Kaptan mobi indirme linki, One Piece 35. Cilt Kaptan kitabını indir, One Piece 35. Cilt Kaptan kitabı tanıtım bülteni, One Piece 35. Cilt Kaptan arka kapak yazısı, One Piece 35. Cilt Kaptan kitabı kaç sayfa, One Piece 35. Cilt Kaptan hangi yayınevi tarafından basıldı, One Piece 35. Cilt Kaptan kitabının türü nedir, One Piece 35. Cilt Kaptan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU