-->

Patlama Kayıtları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Patlama Kayıtları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Patlama Kayıtları kitabını inceleyeceğiz. Yan Lianke tarafından yazılan Patlama Kayıtları kitabı 2019-02-12 tarihinde yayınlanmıştır. Patlama Kayıtları kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Patlama Kayıtları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yan Lianke tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Patlama Kayıtları Kitabı Tanıtım Bülteni

Yan Lianke tarafından kaleme alınmış Patlama Kayıtları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yi Nehri ile Balou Sıradağları arasındaki vadide konumlanan Patlama köyü, bin yıl önce volkanik bir patlamadan kaçan göçmenler tarafından kurulmuştur. Gelgelelim Mao-sonrası dönemde, burası küçük bir köyden uçsuz bucaksız bir metropole dönüşünce "patlama" ismi bambaşka bir anlam kazanır. Bu hızlı büyümenin ardında köyün önde gelen üç ailesi vardır; Kong biraderler, kasabanın eski muhtarının kızı Zhu Ying ve ilçe yöneticisi olarak başlayıp güçlü bir politikacı ve işadamına dönüşen Cheng Qing. Sadakat, aldatma, tutku ve ihtirastan oluşan güçlü bir ağla birbirine dolanan bu karakterler kasabanın süper-güçlü bir şehre dönüşmesi ardındaki güdümü oluştururlar. Absürdlüğün yanı sıra zekâ ve nükteyle dolup taşan Patlama Kayıtları'nda iki kez Man Booker Uluslararası Ödülü'ne aday gösterilen, Franz Kafka Ödülü'nün de sahibi olan Yan Lianke, güç ve ihtirasın yol açtığı büyük tehlikeleri, yozlaşma ve açgözlülüğün sonuçlarını, aileler arası sevgi ve nefretin ayrıştırıcı dinamiklerini ve insan evladının hayatın acı gerçekleri karşısındaki direnme gücünü gözler önüne seriyor. Yan Lianke, Patlama Kayıtları'nda o sakınmasız gözünü bu kez günümüze ve gelecek tahayyüllerine çeviriyor; Çin'in o baş döndürücü zenginleşmesini ve kolektif vicdanındaki çarpıcı çözülmenin kaydını tutuyor. Jiayang Fan, New York Times Book Review


Patlama Kayıtları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Patlama Kayıtları


Patlama Kayıtları Kitabı İndirme Linkleri


Patlama Kayıtları Pdf İndirme Linkleri

Patlama Kayıtları Yandex Disk Pdf İndir

Patlama Kayıtları Google Drive Pdf İndir


Patlama Kayıtları Epub İndirme Linkleri

Patlama Kayıtları Yandex Disk Ebup İndir

Patlama Kayıtları Google Drive Epub İndir


Patlama Kayıtları Mobi İndirme Linkleri


Patlama Kayıtları Yandex Disk Mobi İndir

Patlama Kayıtları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Patlama Kayıtları Etiketleri

Patlama Kayıtları kitabı hakkında genel bilgiler, Patlama Kayıtları kitabının yazarı kimdir, Patlama Kayıtları kitabının özeti, Patlama Kayıtları pdf indirme linki, Patlama Kayıtları epub indirme linki, Patlama Kayıtları mobi indirme linki, Patlama Kayıtları kitabını indir, Patlama Kayıtları kitabı tanıtım bülteni, Patlama Kayıtları arka kapak yazısı, Patlama Kayıtları kitabı kaç sayfa, Patlama Kayıtları hangi yayınevi tarafından basıldı, Patlama Kayıtları kitabının türü nedir, Patlama Kayıtları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU