-->

Portakal Ağacı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Portakal Ağacı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Portakal Ağacı kitabını inceleyeceğiz. Candaş Tolga Işık tarafından yazılan Portakal Ağacı kitabı 2016-11-24 tarihinde yayınlanmıştır. 120 sayfa olarak yayınlanan Portakal Ağacı kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup İNKILAP KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Portakal Ağacı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Candaş Tolga Işık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Portakal Ağacı Kitabı Tanıtım Bülteni

Candaş Tolga Işık tarafından kaleme alınmış Portakal Ağacı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Mutluluğa gelince... Büyük mutluluklar, büyük hüzünler... Büyük kavuşmalar, büyük ayrılıklar... Büyük umutlar, büyük hayal kırıklıkları... Hep oldu. Ama şunu gördüm ki: Kim olursan ol ya da kiminle olursan ol, bir insanı bedbaht eden devamsızlık değil, istikrarsızlıktır! Ve inan bana; istikrarsız bir katılımcıyla kıyaslıyorsan eğer, istikrarlı bir devamsız, bin kat daha iyi insandır." "Alkol kötü bir alışkanlıktır, ama bütün kötülüklerin anası olduğu kesinlikle doğru değildir. Hatta evrendeki kötülükler listesinde ilk üçe bile giremez alkol... Bütün kötülüklerin anası ne midir? Yalandır. Rakı içeni siroz eder, bilemedin öldürür. Yani zararı içenedir. Oysa yalanın zararı söyleyenden çok söylenenedir. Söyleyeni öldürdüğüne rastlamadım, ama söyleneni süründürdüğüne defalarca tanıklık ettim şu hayatta..." "İhsan, 'Konuşmak şart mı? İnsan birlikte susarak da mutlu olabilir... Hele böylesine mucizevi bir an yaşamışken,' diye cevap verdi. Azize gülümsedi, 'O zaman birlikte huzur içinde susabilenlere,' diyerek kadehini kaldırdı." Candaş Tolga Işık'ın kaleminden sessizce ve kesintisiz bir şekilde yaşama teğet geçen anlar…


Portakal Ağacı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Portakal Ağacı


Portakal Ağacı Kitabı İndirme Linkleri


Portakal Ağacı Pdf İndirme Linkleri

Portakal Ağacı Yandex Disk Pdf İndir

Portakal Ağacı Google Drive Pdf İndir


Portakal Ağacı Epub İndirme Linkleri

Portakal Ağacı Yandex Disk Ebup İndir

Portakal Ağacı Google Drive Epub İndir


Portakal Ağacı Mobi İndirme Linkleri


Portakal Ağacı Yandex Disk Mobi İndir

Portakal Ağacı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Portakal Ağacı Etiketleri

Portakal Ağacı kitabı hakkında genel bilgiler, Portakal Ağacı kitabının yazarı kimdir, Portakal Ağacı kitabının özeti, Portakal Ağacı pdf indirme linki, Portakal Ağacı epub indirme linki, Portakal Ağacı mobi indirme linki, Portakal Ağacı kitabını indir, Portakal Ağacı kitabı tanıtım bülteni, Portakal Ağacı arka kapak yazısı, Portakal Ağacı kitabı kaç sayfa, Portakal Ağacı hangi yayınevi tarafından basıldı, Portakal Ağacı kitabının türü nedir, Portakal Ağacı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU