-->

Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabı 2015-04-01 tarihinde yayınlanmıştır. Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Karanlığın, yılankavi sokakların, demkeşlerin, paranın hüküm sürdüğü Galata'nın, karın deşip boğaz kesen, husye burup göz çıkartan hikâyelerin, zagon üzerine öttürenlerin, bahtsızların, yolcuların, rüya görenlerin, maceracıların şehrindeyiz. Uzun İhsan Efendi'nin yedi iklimde, dört bucakta, yeraltında ve yerüstünde gezinen dünya atlasında… İhsan Oktay Anar'ın unutulmayan ilk romanı Puslu Kıtalar Atlası, bu defa İlban Ertem'in masalsı çizgileriyle çizgi roman olarak karşımızda. Beş yıl süren, kolay anlatılamayacak bir emek, tutkuyla dolu bir sadakat, civa gibi bir sayfadan diğerine akıp giden ustalık… İlban Ertem, Türkçe edebiyatta eşi benzeri olmayan bir uyarlamayla magnum opus'unu gün yüzüne çıkarıyor. Oyunbaz ve zifiri… Büyük bir "resimli roman".


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman)


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Kitabı İndirme Linkleri


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Pdf İndirme Linkleri

Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Yandex Disk Pdf İndir

Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Google Drive Pdf İndir


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Epub İndirme Linkleri

Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Yandex Disk Ebup İndir

Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Google Drive Epub İndir


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Mobi İndirme Linkleri


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Yandex Disk Mobi İndir

Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) Etiketleri

Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabı hakkında genel bilgiler, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabının yazarı kimdir, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabının özeti, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) pdf indirme linki, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) epub indirme linki, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) mobi indirme linki, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabını indir, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabı tanıtım bülteni, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) arka kapak yazısı, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabı kaç sayfa, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) hangi yayınevi tarafından basıldı, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabının türü nedir, Puslu Kıtalar Atlası (Çizgi Roman) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU