-->

Sarmal Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sarmal Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sarmal kitabını inceleyeceğiz. Murat Baycan tarafından yazılan Sarmal kitabı 2008-10-06 tarihinde yayınlanmıştır. Sarmal kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sarmal hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Baycan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sarmal Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Baycan tarafından kaleme alınmış Sarmal kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sokakta başıboş ilerliyorum. Cücenin biri benden sadaka dileniyor. Görmezlikten gelince peşimden ayrılmıyor. Öyle sıkıştırıyor ki, rahatsız oluyorum. Soğukta, sokak lambalarının ışıklarını arkamda bırakarak karanlığa doğru ilerliyorum. Rahatsızlığım korkuya dönüşüyor. Bunu belli etmeden, sırf takibi bıraksın diye bir miktar bozukluğu cücenin eline sıkıştırıyorum. Pis pis sırıtıyor. Sanki, iyilik olsun diye değil de korkudan verdiğimi biliyor. Gülüşü öyle iğrenç ki, kanımı donduruyor. Bir anda ortadan kayboluyor. Neyse, artık yalnızım ya da öyle olduğumu sanıyorum. "Her roman yeni bir şehre gitmek gibidir; kimini büyülü, kimini kasvetli, kimini etkileyici bulabilirsiniz. Hayal gerçeğin tükendigi noktada var oluyorsa, gerçek hayal ettiğimizden az çok farklılaşıyor. Belki böylesi daha güzel; çünkü bu farklılık bize yeni bir hayalin kapılarını aralıyor… Bay B'nin yaşadığı sarmal (çıkmaz), zamandan ve mekandan bağımsız, her devre ait bir gerceğin yansıması. Bay B ile aranızda bir bağ kurabilirsiniz veya yaşadıklarını saçma bulabilirsiniz ya da sadece bir yazarın yaratma çabasına şahitlik edebilirsiniz.


Sarmal Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sarmal


Sarmal Kitabı İndirme Linkleri


Sarmal Pdf İndirme Linkleri

Sarmal Yandex Disk Pdf İndir

Sarmal Google Drive Pdf İndir


Sarmal Epub İndirme Linkleri

Sarmal Yandex Disk Ebup İndir

Sarmal Google Drive Epub İndir


Sarmal Mobi İndirme Linkleri


Sarmal Yandex Disk Mobi İndir

Sarmal Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sarmal Etiketleri

Sarmal kitabı hakkında genel bilgiler, Sarmal kitabının yazarı kimdir, Sarmal kitabının özeti, Sarmal pdf indirme linki, Sarmal epub indirme linki, Sarmal mobi indirme linki, Sarmal kitabını indir, Sarmal kitabı tanıtım bülteni, Sarmal arka kapak yazısı, Sarmal kitabı kaç sayfa, Sarmal hangi yayınevi tarafından basıldı, Sarmal kitabının türü nedir, Sarmal kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU