-->

Soğuk Masal Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Soğuk Masal Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Soğuk Masal kitabını inceleyeceğiz. Hıdır Murat Doğan tarafından yazılan Soğuk Masal kitabı 2018-11-29 tarihinde yayınlanmıştır. Soğuk Masal kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup KAOS ÇOCUK PARKI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Soğuk Masal hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hıdır Murat Doğan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Soğuk Masal Kitabı Tanıtım Bülteni

Hıdır Murat Doğan tarafından kaleme alınmış Soğuk Masal kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Besbelli, tecrübeyle duvarlara sabitlenmiş dolapların içinde saklıyordu ninem ölüm kokan çocukluk anılarını. Bir tren kazasıdır aslında büyümek. Her şeyin üst üste gelmesi böyle bir şeydir. Önce bir şeyler devrilir içinden sonra da hepsi. Bana onulmadık bir hikâye anlat. "Aslında." diye başlayan cümleler kurmaktan korkarım ben aslında. Gardıropların üzerine kaldırılan kahverengi bavullar, bana da hep hüzünlü gelir. Sana kimsenin cinayetini üstlenmeni öğütleyemem. Çünkü biliyorsun, yolların üzerinde uçuşan kuşlar aniden ölür. Bana duyulmadık bir hikâye anlat. Annem öldü. O gece onun yastığında uyudum. Yanağında. Kalabalık dağıldı sonra. Acı kaldı bir tek. Çocukken "Seni buramda taşıdım" demişti annem karnındaki sezaryen yarasını gösterirken bir keresinde. "Buramda. İçimde." Sanırım şimdi ben onu buramda taşıyacağım. Buramda. Karnımdaki o derin boşlukta. İçimde… Bana kesilmedik bir hikâye anlat.


Soğuk Masal Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Soğuk Masal


Soğuk Masal Kitabı İndirme Linkleri


Soğuk Masal Pdf İndirme Linkleri

Soğuk Masal Yandex Disk Pdf İndir

Soğuk Masal Google Drive Pdf İndir


Soğuk Masal Epub İndirme Linkleri

Soğuk Masal Yandex Disk Ebup İndir

Soğuk Masal Google Drive Epub İndir


Soğuk Masal Mobi İndirme Linkleri


Soğuk Masal Yandex Disk Mobi İndir

Soğuk Masal Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Soğuk Masal Etiketleri

Soğuk Masal kitabı hakkında genel bilgiler, Soğuk Masal kitabının yazarı kimdir, Soğuk Masal kitabının özeti, Soğuk Masal pdf indirme linki, Soğuk Masal epub indirme linki, Soğuk Masal mobi indirme linki, Soğuk Masal kitabını indir, Soğuk Masal kitabı tanıtım bülteni, Soğuk Masal arka kapak yazısı, Soğuk Masal kitabı kaç sayfa, Soğuk Masal hangi yayınevi tarafından basıldı, Soğuk Masal kitabının türü nedir, Soğuk Masal kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU