-->

Sokakta Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sokakta Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sokakta kitabını inceleyeceğiz. Bahaeddin Özkişi tarafından yazılan Sokakta kitabı 2018-02-28 tarihinde yayınlanmıştır. Sokakta kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ÖTÜKEN NEŞRİYAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sokakta hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Bahaeddin Özkişi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sokakta Kitabı Tanıtım Bülteni

Bahaeddin Özkişi tarafından kaleme alınmış Sokakta kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bahaeddin Özkişi, toplumumuzun yaşadığı trajik değişimin hayatın en küçük sahnelerinden olan "sokak"ta bile bütün şiddetiyle kendisini hissettirdiğini, polisiye bir maceranın eşliğinde anlatıyor. Köse Kadı, Uçtaki Adam ve Göç Zamanı kitaplarıyla okuyucunun yakından tanıdığı, Türkçenin büyük kalem ustalarından B. Özkişi, bu kısa romanında bütün bireyleri adeta tek tek bir köşede sıkıştıran ve üstüne çullanan "değişim"i tüyler ürperten bir gerilim içinde sunuyor. "Hatırlıyorum, sakin sokağımızda ilk değişme insanı sersem eden bir biçimde kendini göstermişti. O günden başlayarak her şey, itibar edilen bütün değerler, evler, evin içinde yaşayanlar, kadınlar, erkekler, gençler, yaşlılar hep değişmiş durmuşlardı. Değişme, sokağımızda durmak bil­meyen ve devamlı büyüyen bir yuvarlanma şeklinde başla­dı, sonra da durmadı, dinlenmedi. Halbuki insan böylesine sakin ve kenar bir sokakta bu kadar köklü değişiklikler ol­maz sanırdı.


Sokakta Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sokakta


Sokakta Kitabı İndirme Linkleri


Sokakta Pdf İndirme Linkleri

Sokakta Yandex Disk Pdf İndir

Sokakta Google Drive Pdf İndir


Sokakta Epub İndirme Linkleri

Sokakta Yandex Disk Ebup İndir

Sokakta Google Drive Epub İndir


Sokakta Mobi İndirme Linkleri


Sokakta Yandex Disk Mobi İndir

Sokakta Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sokakta Etiketleri

Sokakta kitabı hakkında genel bilgiler, Sokakta kitabının yazarı kimdir, Sokakta kitabının özeti, Sokakta pdf indirme linki, Sokakta epub indirme linki, Sokakta mobi indirme linki, Sokakta kitabını indir, Sokakta kitabı tanıtım bülteni, Sokakta arka kapak yazısı, Sokakta kitabı kaç sayfa, Sokakta hangi yayınevi tarafından basıldı, Sokakta kitabının türü nedir, Sokakta kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU