-->

Solcunun Biri Bir Gün Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Solcunun Biri Bir Gün Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Solcunun Biri Bir Gün kitabını inceleyeceğiz. Adnan Genç tarafından yazılan Solcunun Biri Bir Gün kitabı 2006-11-13 tarihinde yayınlanmıştır. Solcunun Biri Bir Gün kitabı Belgesel Roman türünde yayınlanmış olup CHİVİYAZILARI YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Solcunun Biri Bir Gün hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Adnan Genç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Solcunun Biri Bir Gün Kitabı Tanıtım Bülteni

Adnan Genç tarafından kaleme alınmış Solcunun Biri Bir Gün kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir dönemin arkeolojisi yapılırken; özellikle siyasal çalkantılarla yaşanmış bir dönem, ancak ve ancak çeşitli sanat disiplinleriyle buluştuğunda yeniden hayat bulabiliyor. 12 Mart'ta olduğu gibi 12 Eylül için de aynı iddiaya "ve yaşananların gerçeğine- başvurmak söz konusu" Edebiyat, sinema, tiyatro ve plastik sanatlar üzerinden paylaşılan ve yorumlanan (bugünlere kadar süren ironisiyle) dönem için yazar Adnan Genç, kulislerde dolaştı ve dudaklarda hüzünlü bir gülümseme oluşturacak bir kitap yazdı. Duyduklarını ve süzdüklerini genç-yaşlı bütün solculara ve dönemi her yönüyle yaşayan herkese, ilgisiz kalamayacakları hoşlukta bir kitap hazırladı. Siyasetle alakalıysanız, hele bir de solcuysanız başınıza öyle şeyler gelir ki...Çoğu zaman gülümseyerek anımsadığımız bu yaşanmışlıklar şimdi kitap oldu.Adnan Genç'in bu çalışmasını ilgiyle okuyacağınızı ve kütüphanenizin bir köşesinde her daim özenle saklayacağınızı umuyoruz....İşte kitaptaki yaşanmışlıklardan biri: Periyodu Bozuk Migros Kamyonu "Antikapitalist bir kampanya yürütüyorlar" Ne yapalım, ne edelim derken; halkçı bir eylem yapmak' saikiyle Migros'un gezici satış kamyonlarına el konuyor ve önceden seçilmiş kimi mahallelere götürülüp içindeki 'erzak' bedavadan dağıtılıyor. Kumkapı civarındakiler kahveden- görmüşler; kamyon yanaşmış ve bi'kaç dakika içinde ne var ne yok hepsi tükenivermiş. Yaşlı bir teyze kahvedekilere yanaşmış ve sormuş: "Evladım, bir daha ne zaman gelecekler acaba, söylediler mi?" Not: Sabancı, bir kokteyl sırasında gördüğü bir armatöre yanaşıyor ve "Ver ulan kerata 15 bin liramı.. diyor" 'Kerata armatör' o haftanın çok satar bir haber dergisinde, Akbank'ın Unkapanı şubesini soyduklarını anlatıyor... 12 Mart zamanı... Şimdi, Rahmi bey de 'Monşer, çıkınız kamyonların parasını' demesin.. Ben kahvedekilerin yalancısıyım...


Solcunun Biri Bir Gün Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Solcunun Biri Bir Gün


Solcunun Biri Bir Gün Kitabı İndirme Linkleri


Solcunun Biri Bir Gün Pdf İndirme Linkleri

Solcunun Biri Bir Gün Yandex Disk Pdf İndir

Solcunun Biri Bir Gün Google Drive Pdf İndir


Solcunun Biri Bir Gün Epub İndirme Linkleri

Solcunun Biri Bir Gün Yandex Disk Ebup İndir

Solcunun Biri Bir Gün Google Drive Epub İndir


Solcunun Biri Bir Gün Mobi İndirme Linkleri


Solcunun Biri Bir Gün Yandex Disk Mobi İndir

Solcunun Biri Bir Gün Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Solcunun Biri Bir Gün Etiketleri

Solcunun Biri Bir Gün kitabı hakkında genel bilgiler, Solcunun Biri Bir Gün kitabının yazarı kimdir, Solcunun Biri Bir Gün kitabının özeti, Solcunun Biri Bir Gün pdf indirme linki, Solcunun Biri Bir Gün epub indirme linki, Solcunun Biri Bir Gün mobi indirme linki, Solcunun Biri Bir Gün kitabını indir, Solcunun Biri Bir Gün kitabı tanıtım bülteni, Solcunun Biri Bir Gün arka kapak yazısı, Solcunun Biri Bir Gün kitabı kaç sayfa, Solcunun Biri Bir Gün hangi yayınevi tarafından basıldı, Solcunun Biri Bir Gün kitabının türü nedir, Solcunun Biri Bir Gün kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU