-->

Umudunu Yitirme Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Umudunu Yitirme Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Umudunu Yitirme kitabını inceleyeceğiz. Mahmut Ergül tarafından yazılan Umudunu Yitirme kitabı 2017-11-14 tarihinde yayınlanmıştır. Umudunu Yitirme kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İŞTİRAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Umudunu Yitirme hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mahmut Ergül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Umudunu Yitirme Kitabı Tanıtım Bülteni

Mahmut Ergül tarafından kaleme alınmış Umudunu Yitirme kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Elif Ana'nın yüreği yaralıydı. Karalar bağlamış, ağıtlar yakıyordu öldürülmüş olan yakınları için. Geriye bir oğlu kalmıştı. O da kayıptı. Gece gündüz ağlıyor, oğlunun sağ salim eve dönmesi için dua ediyordu. Herkes can derdine düşmüş, kanun, kural tanımayan, kendi başına buyruk zalimlerden kendisini kurtarma telaşı içindeydi. Köye döndüğünde her tarafı yakılmış yıkılmış buldu. Gözü bir insan aradı bir haber almak için ama kimsecikler yoktu. En yakın köy olan Dereler köyüne doğru gitmek için yola çıktı... O yola devam ederken giderek şiddetlenen yağmurun farkına bile varmadı. Yürüdü, yürüdü... Durup dinlenmeden, arkasına bakmadan...  


Umudunu Yitirme Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Umudunu Yitirme


Umudunu Yitirme Kitabı İndirme Linkleri


Umudunu Yitirme Pdf İndirme Linkleri

Umudunu Yitirme Yandex Disk Pdf İndir

Umudunu Yitirme Google Drive Pdf İndir


Umudunu Yitirme Epub İndirme Linkleri

Umudunu Yitirme Yandex Disk Ebup İndir

Umudunu Yitirme Google Drive Epub İndir


Umudunu Yitirme Mobi İndirme Linkleri


Umudunu Yitirme Yandex Disk Mobi İndir

Umudunu Yitirme Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Umudunu Yitirme Etiketleri

Umudunu Yitirme kitabı hakkında genel bilgiler, Umudunu Yitirme kitabının yazarı kimdir, Umudunu Yitirme kitabının özeti, Umudunu Yitirme pdf indirme linki, Umudunu Yitirme epub indirme linki, Umudunu Yitirme mobi indirme linki, Umudunu Yitirme kitabını indir, Umudunu Yitirme kitabı tanıtım bülteni, Umudunu Yitirme arka kapak yazısı, Umudunu Yitirme kitabı kaç sayfa, Umudunu Yitirme hangi yayınevi tarafından basıldı, Umudunu Yitirme kitabının türü nedir, Umudunu Yitirme kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU