-->

Vikingler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Vikingler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Vikingler kitabını inceleyeceğiz. Thor Heyerdahl tarafından yazılan Vikingler kitabı 2017-07-26 tarihinde yayınlanmıştır. Vikingler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MAVİÇATI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Vikingler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Thor Heyerdahl tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Vikingler Kitabı Tanıtım Bülteni

Thor Heyerdahl tarafından kaleme alınmış Vikingler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bahsettiğiniz çocuk işte bu Beyim, dedi Reas. Şu an gözünüze kötü görünebilir ama onu bir de yıkanıp temiz kıyafetler giymiş halde görün derim. Zor işleri kolaylıkla becerebilir. Gördüğünüz gibi güçlü ve sağlıklı, vücudunda hiçbir bozukluk yok. Eğer sorun çıkarırsa onu yola getirmek için biraz hırpalamanız gerekebilir ama bunu hangimiz yapmıyoruz ki? Onun için ne kadar ödemeyi düşünüyorsunuz Beyim? Olaf çok şaşırmıştı. Ayrıca yabancının onu satın alıp, Kraliçe Gunnhild'e götüreceği düşüncesinden de bir hayli tedirgin olmuştu. Onun için sana iki gümüş veririm, dedi Sigurd. Ve bu pazarda, yetişkin bir erkek köle için biçilen değer. Reas bir süre düşünüp Olaf'ı inceledikten sonra, Hayır, dedi. Bugün pazar yerinde onun gibi birini bulmanız mümkün değil beyim. Eğer biraz daha temiz olsaydı, onun sevimli bir çocuk olduğunu fark ederdiniz. Gözlerine bir bakın! Hiçbir kadının gözleri onunkiler kadar güzel olamaz. Ya teninin pürüzsüzlüğüne ne demeli? Ayrıca çok yeteneklidir de! Kendi öz oğlum Rekoni bile onun kadar akıllı değildir. Yarım gün boyunca hiç yorulmadan koşabilir. Rathsdale'deki en yüksek ağaca kolaylıkla tırmanabilir. Hiçbir deniz canlısı suda onun kadar ustalıkla yüzemez. Sizce iki gümüş onun gibi biri için adil mi Beyim?…


Vikingler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Vikingler


Vikingler Kitabı İndirme Linkleri


Vikingler Pdf İndirme Linkleri

Vikingler Yandex Disk Pdf İndir

Vikingler Google Drive Pdf İndir


Vikingler Epub İndirme Linkleri

Vikingler Yandex Disk Ebup İndir

Vikingler Google Drive Epub İndir


Vikingler Mobi İndirme Linkleri


Vikingler Yandex Disk Mobi İndir

Vikingler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Vikingler Etiketleri

Vikingler kitabı hakkında genel bilgiler, Vikingler kitabının yazarı kimdir, Vikingler kitabının özeti, Vikingler pdf indirme linki, Vikingler epub indirme linki, Vikingler mobi indirme linki, Vikingler kitabını indir, Vikingler kitabı tanıtım bülteni, Vikingler arka kapak yazısı, Vikingler kitabı kaç sayfa, Vikingler hangi yayınevi tarafından basıldı, Vikingler kitabının türü nedir, Vikingler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU