-->

Yukarıda Ses Yok Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yukarıda Ses Yok Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yukarıda Ses Yok kitabını inceleyeceğiz. Gerbrand Bakker tarafından yazılan Yukarıda Ses Yok kitabı 2011-10-20 tarihinde yayınlanmıştır. Yukarıda Ses Yok kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup METİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yukarıda Ses Yok hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gerbrand Bakker tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yukarıda Ses Yok Kitabı Tanıtım Bülteni

Gerbrand Bakker tarafından kaleme alınmış Yukarıda Ses Yok kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hollandalı yazar Gerbrand Bakker'ın ilk romanı olan Yukarıda Ses Yok, aile çiftliğinde yatalak babasıyla birlikte yaşayan elli beş yaşındaki Helmer'ın hayatından bir kesit sunuyor bize. İlk bakışta son derece sakin ve olaysız görünen bu hayat aslında trajik bir geçmiş üzerine inşa edilmiştir, zira Helmer'ın ikiz kardeşi on dokuz yaşındayken bir araba kazasında ölmüş ve Helmer yoluna "yarım" bir adam olarak devam etmek zorunda kalmıştır. İşin içine, ölen ikizi her daim üstün tutan bir baba ve üstlenilmesi gereken çiftlik işleri de girince, Helmer'ın hayatı hiç istemediği bir istikamette ilerlemiştir. Derken bir gün, ölen kardeşinin sevgilisinden gelen bir mektup Helmer'ın durgun hayatında beklenmedik bir çalkantı yaratır ve zaten hiçbir zaman tam kapanmamış olan eski defterler tekrar açılır. Bakker'ın ustalıklı bir dille kaleme aldığı Yukarıda Ses Yok, geçmişe takılıp kalmış kırgın bir adamın bocalamalarla dolu iç dünyası üzerinden varoluşun temel meselelerini sorgulayan, gücünü yalınlığından alan etkileyici bir roman.


Yukarıda Ses Yok Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yukarıda Ses Yok


Yukarıda Ses Yok Kitabı İndirme Linkleri


Yukarıda Ses Yok Pdf İndirme Linkleri

Yukarıda Ses Yok Yandex Disk Pdf İndir

Yukarıda Ses Yok Google Drive Pdf İndir


Yukarıda Ses Yok Epub İndirme Linkleri

Yukarıda Ses Yok Yandex Disk Ebup İndir

Yukarıda Ses Yok Google Drive Epub İndir


Yukarıda Ses Yok Mobi İndirme Linkleri


Yukarıda Ses Yok Yandex Disk Mobi İndir

Yukarıda Ses Yok Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yukarıda Ses Yok Etiketleri

Yukarıda Ses Yok kitabı hakkında genel bilgiler, Yukarıda Ses Yok kitabının yazarı kimdir, Yukarıda Ses Yok kitabının özeti, Yukarıda Ses Yok pdf indirme linki, Yukarıda Ses Yok epub indirme linki, Yukarıda Ses Yok mobi indirme linki, Yukarıda Ses Yok kitabını indir, Yukarıda Ses Yok kitabı tanıtım bülteni, Yukarıda Ses Yok arka kapak yazısı, Yukarıda Ses Yok kitabı kaç sayfa, Yukarıda Ses Yok hangi yayınevi tarafından basıldı, Yukarıda Ses Yok kitabının türü nedir, Yukarıda Ses Yok kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU