-->

5 Ronin Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


5 Ronin Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda 5 Ronin kitabını inceleyeceğiz. Peter Milligan tarafından yazılan 5 Ronin kitabı 2015-05-04 tarihinde yayınlanmıştır. 5 Ronin kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup JBC YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. 5 Ronin hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Peter Milligan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


5 Ronin Kitabı Tanıtım Bülteni

Peter Milligan tarafından kaleme alınmış 5 Ronin kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Wolverine, ölmeyen katil; Hulk, güç bela dizginlenmiş canavar; Punisher, savaşı olmayan asker; Psylocke, içinizi görebilen güzel; Deadpool, dünyanın en tehlikeli ahmağı. Feodal Japonya'da bu beş kahramanın ruhları, hiç görmediğiniz bir biçimde yaşıyor. Onlar süper kahraman değil. Utanca düşmüş savaşçılar, efendisiz samuraylar. Onlar 5 Ronin. Peter Milligan'ın yazdığı ve Tomm Coker, Dalibor Talajic, Laurence Campbell, Goran Parlov ile Leandro Fernandez'in resimledikleri beş sayılık "5 Ronin" serisinin tamamı bu ciltte toplanmıştır.


5 Ronin Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: 5 Ronin


5 Ronin Kitabı İndirme Linkleri


5 Ronin Pdf İndirme Linkleri

5 Ronin Yandex Disk Pdf İndir

5 Ronin Google Drive Pdf İndir


5 Ronin Epub İndirme Linkleri

5 Ronin Yandex Disk Ebup İndir

5 Ronin Google Drive Epub İndir


5 Ronin Mobi İndirme Linkleri


5 Ronin Yandex Disk Mobi İndir

5 Ronin Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


5 Ronin Etiketleri

5 Ronin kitabı hakkında genel bilgiler, 5 Ronin kitabının yazarı kimdir, 5 Ronin kitabının özeti, 5 Ronin pdf indirme linki, 5 Ronin epub indirme linki, 5 Ronin mobi indirme linki, 5 Ronin kitabını indir, 5 Ronin kitabı tanıtım bülteni, 5 Ronin arka kapak yazısı, 5 Ronin kitabı kaç sayfa, 5 Ronin hangi yayınevi tarafından basıldı, 5 Ronin kitabının türü nedir, 5 Ronin kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU