-->

6. Kat Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


6. Kat Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda 6. Kat kitabını inceleyeceğiz. Haluk Şahin tarafından yazılan 6. Kat kitabı 2018-10-01 tarihinde yayınlanmıştır. 6. Kat kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup HİÇ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. 6. Kat hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Haluk Şahin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


6. Kat Kitabı Tanıtım Bülteni

Haluk Şahin tarafından kaleme alınmış 6. Kat kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Savaş,"  tarih derslerinden duyduğum içi boş bir kelimeydi benim için, ta ki o elem güne kadar… On bir yaşındaydım sevdiğim herkesi kaybettiğimde: Komşumuz Hanife abla, sınıf arkadaşlarım, mahallem, ilk aşkım İpek, annem ve babam… Bir ben kaldım geriye, bir de yaşlı ninem.  Ölümün kazanmasına izin mi vereceğim? Sevdiklerimi benden koparıp almasına sessiz mi kalacağım? Hayır! Peşindeyim ey ölüm! Seni bulacağım ve sevdiğim herkesi senden geri alacağım!  Yanlış çocuğa bulaştın!   Tüm hayatını savaş alanlarında geçirmiş bir muhabir, kendisini ölümden kurtarmış gizemli adamın peşinde, yaşamını ve Tanrı'ya olan inancını sorgularken annesini ve babasını savaşta kaybetmiş bir çocuk, onları geri getirmek için ölüm diyarının basamaklarını inip, zebaniler ile yüzleşecek.   Her yolculuğun iki amacı vardır; birincisi, bize yolculuğa çıkma motivasyonunu verir. İkincisi ise, ilk amacımızdan saptırıp aydınlanma yoluna sokar.


6. Kat Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: 6. Kat


6. Kat Kitabı İndirme Linkleri


6. Kat Pdf İndirme Linkleri

6. Kat Yandex Disk Pdf İndir

6. Kat Google Drive Pdf İndir


6. Kat Epub İndirme Linkleri

6. Kat Yandex Disk Ebup İndir

6. Kat Google Drive Epub İndir


6. Kat Mobi İndirme Linkleri


6. Kat Yandex Disk Mobi İndir

6. Kat Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


6. Kat Etiketleri

6. Kat kitabı hakkında genel bilgiler, 6. Kat kitabının yazarı kimdir, 6. Kat kitabının özeti, 6. Kat pdf indirme linki, 6. Kat epub indirme linki, 6. Kat mobi indirme linki, 6. Kat kitabını indir, 6. Kat kitabı tanıtım bülteni, 6. Kat arka kapak yazısı, 6. Kat kitabı kaç sayfa, 6. Kat hangi yayınevi tarafından basıldı, 6. Kat kitabının türü nedir, 6. Kat kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU