-->

Ben Olsaydım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ben Olsaydım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ben Olsaydım kitabını inceleyeceğiz. Lisa Dow tarafından yazılan Ben Olsaydım kitabı 2011-07-13 tarihinde yayınlanmıştır. Ben Olsaydım kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup FENİKS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ben Olsaydım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lisa Dow tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ben Olsaydım Kitabı Tanıtım Bülteni

Lisa Dow tarafından kaleme alınmış Ben Olsaydım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Artık aşkı ve doğru adamı aramaktan vazgeçmiş bir kadın… ve sonrasında başına gelen tarjikomik olaylar… Kathryn (Kit) Jennings otuz yaşında, en yakın arkadaşı Mel Melrose ile Toronto'da yaşamaktadır. Kit'in kalbi o kadar çok kırılmıştır ki artık aşkı ve doğru adamı bulmaktan tamamen vazgeçmiş ve kendince bir ilişki modeli geliştirmiştir: "Eskiyle Seks." Ama Kit'in "Eskiyle Seks" ismini verdiği bu planı düşündüğü şekilde gelişmez ve Kit kendisini mutfak tezgâhının üzerinde duran dört yüzüğün karşısında bulur. Kit acaba bu tekliflere ne yanıt verecek? Kendisi için eşinden boşanan Marc'ın mı, bir zamanlar her şeyini paylaştığı, ama kendisini terk eden yakışıklı ve seksi sevgilisi Derek'in mi, kendisini aldatan ve onunla sadece seks yaptığını düşündüğü eski sevgilisi Rob'un mu yoksa bir seçim yapmak zorunda olmadığını söyleyen rock yıldızı Kevin'ın mı teklifini kabul edecek acaba?


Ben Olsaydım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ben Olsaydım


Ben Olsaydım Kitabı İndirme Linkleri


Ben Olsaydım Pdf İndirme Linkleri

Ben Olsaydım Yandex Disk Pdf İndir

Ben Olsaydım Google Drive Pdf İndir


Ben Olsaydım Epub İndirme Linkleri

Ben Olsaydım Yandex Disk Ebup İndir

Ben Olsaydım Google Drive Epub İndir


Ben Olsaydım Mobi İndirme Linkleri


Ben Olsaydım Yandex Disk Mobi İndir

Ben Olsaydım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ben Olsaydım Etiketleri

Ben Olsaydım kitabı hakkında genel bilgiler, Ben Olsaydım kitabının yazarı kimdir, Ben Olsaydım kitabının özeti, Ben Olsaydım pdf indirme linki, Ben Olsaydım epub indirme linki, Ben Olsaydım mobi indirme linki, Ben Olsaydım kitabını indir, Ben Olsaydım kitabı tanıtım bülteni, Ben Olsaydım arka kapak yazısı, Ben Olsaydım kitabı kaç sayfa, Ben Olsaydım hangi yayınevi tarafından basıldı, Ben Olsaydım kitabının türü nedir, Ben Olsaydım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU