-->

Dirilen Adam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dirilen Adam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dirilen Adam kitabını inceleyeceğiz. Mir Celal Paşayev tarafından yazılan Dirilen Adam kitabı 2006-02-07 tarihinde yayınlanmıştır. Dirilen Adam kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KAKNÜS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dirilen Adam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mir Celal Paşayev tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dirilen Adam Kitabı Tanıtım Bülteni

Mir Celal Paşayev tarafından kaleme alınmış Dirilen Adam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayatta birbirinden başka bir şeye sahip olmayan bir kadınla bir erkek düşünün..Birbirlerine duydukları aşk ve inanç ayakta kalmaları için yeterli midir? Şartlar ne kadar kötü, ağalar ne kadar zalim ve dünya ne kadar adaletsiz olsa da başarabilirler mi dersiniz? Kadir ve Kumru'nun öyküsü 20. yüzyılın başlarıda Azerbaycan'da geçiyor. Güçlünün güçsüzü ezmesi ise yaşam var olalı beri oynanagelmiş bir hikaye. Azerbaycan Türkçesiyle yazılan edebiyatımızın usta kalemlerinden Mir Celal Paşayev'in, insan doğasının aydınlık yönünün karşısına karanlık yönünü çıkarmasıyla kurguladığı bu mücadele öyküsü, o bildik soruyu heyecanla tekrarlatıyor bize: Adalet var mı bu dünyada?


Dirilen Adam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dirilen Adam


Dirilen Adam Kitabı İndirme Linkleri


Dirilen Adam Pdf İndirme Linkleri

Dirilen Adam Yandex Disk Pdf İndir

Dirilen Adam Google Drive Pdf İndir


Dirilen Adam Epub İndirme Linkleri

Dirilen Adam Yandex Disk Ebup İndir

Dirilen Adam Google Drive Epub İndir


Dirilen Adam Mobi İndirme Linkleri


Dirilen Adam Yandex Disk Mobi İndir

Dirilen Adam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dirilen Adam Etiketleri

Dirilen Adam kitabı hakkında genel bilgiler, Dirilen Adam kitabının yazarı kimdir, Dirilen Adam kitabının özeti, Dirilen Adam pdf indirme linki, Dirilen Adam epub indirme linki, Dirilen Adam mobi indirme linki, Dirilen Adam kitabını indir, Dirilen Adam kitabı tanıtım bülteni, Dirilen Adam arka kapak yazısı, Dirilen Adam kitabı kaç sayfa, Dirilen Adam hangi yayınevi tarafından basıldı, Dirilen Adam kitabının türü nedir, Dirilen Adam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU