-->

Fuzuli Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Fuzuli Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Fuzuli kitabını inceleyeceğiz. Müslim Ergül tarafından yazılan Fuzuli kitabı 1998-01-01 tarihinde yayınlanmıştır. Fuzuli kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup TOKER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Fuzuli hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Müslim Ergül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Fuzuli Kitabı Tanıtım Bülteni

Müslim Ergül tarafından kaleme alınmış Fuzuli kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Toker Yayınlarının Milli Eğitim Hizmeti: Bu dizi Toker Yayınları'nın bir kültür hizmetidir. Öğretmenlerin, öğrencilerine güvenle tavsiye edebilecekleri kitaplardan oluşmaktadır. Kitapların özelliği, Türk şair ve ediplerinin hayatlarını, edebî kişiliklerini, eserlerini ve eserlerinden seçme örnekleri, açıklamaları ile birlikte en sade bir dille anlatmasıdır. Eserler Milli Eğitimce tavsiyelidir. Tavsiye kararları, 1825, 1826 ve 1887 sayılı Tebliğler Dergilerinde yayınlanmıştır. Dizide Yayınlanmış Olan Eserler: 1- Mehmet Akif 2- Yunus Emre 3- Mevlânâ 4- Süleyman Çelebi/Mevlit 5- Dede Korkut 6- Türk Destanları 7- Fuzulî 8- Karacaoğlan 9- Ömer Seyfettin 10- Mehmet Emin Yurdakul 11- Ziya Gökalp 12- Hüseyin Rahmi 13- Dadaloğlu 14- Nedim 15- Türk Tiyatrosu 16- Abdülhak Hamid 17- Halit Ziya Uşaklıgil 18- Muallim Naci 19- Sait Faik 20- Türk Halk Şiiri Antolojisi 21- Ahmet Haşim 22- Kemalettin Kamu 23- Halide Edip Adıvar 24- Cenap Şahabettin 25- Köroğlu 26- Tanzimat Edebiyatı Antolojisi 27- Beş Hececiler 28- Remzi Oğuz Arık 29- Servet-i Fünun Antolojisi 30- Mehmet Rauf 31- Türk Romanları/özetler 32- Nihat Atsız 33- Reşat Nuri Güntekin 34- Cahit Sıtkı Tarancı 35- Faruk Nafiz Çamlıbel 36- Arif Nihat Asya 37- Namık Kemal 38- Yusuf Has Hacip/Kutadgu Bilig 39- Yeni Türk Edebiyatı 40- Necip Fazıl Kısakürek 41- Kaşgârlı Mahmud Divan-ı Lûgat-it Türk 42- Peyami Safa 43- İslamiyet Öncesi Türk Edebiyatı 44- Yahya Kemal Beyatlı 45- Ahmet Yesevi ve Divan-ı Hikmet/Edip Ahmet ve Atabet-ül Hakayık 46- Çağatay Edebiyatı ve Ali Şir Nevaî 47- Aşık Veysel 48- Aşık Hasan Dede 49- Ahmet Hamdi Tanpınar 50- Ahmet Vefik Paşa 51- Şinasi 52- Refik Halit Karay 53- Pir Sultan Abdal


Fuzuli Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Fuzuli


Fuzuli Kitabı İndirme Linkleri


Fuzuli Pdf İndirme Linkleri

Fuzuli Yandex Disk Pdf İndir

Fuzuli Google Drive Pdf İndir


Fuzuli Epub İndirme Linkleri

Fuzuli Yandex Disk Ebup İndir

Fuzuli Google Drive Epub İndir


Fuzuli Mobi İndirme Linkleri


Fuzuli Yandex Disk Mobi İndir

Fuzuli Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Fuzuli Etiketleri

Fuzuli kitabı hakkında genel bilgiler, Fuzuli kitabının yazarı kimdir, Fuzuli kitabının özeti, Fuzuli pdf indirme linki, Fuzuli epub indirme linki, Fuzuli mobi indirme linki, Fuzuli kitabını indir, Fuzuli kitabı tanıtım bülteni, Fuzuli arka kapak yazısı, Fuzuli kitabı kaç sayfa, Fuzuli hangi yayınevi tarafından basıldı, Fuzuli kitabının türü nedir, Fuzuli kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU