-->

Hafız Divanı’nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabını inceleyeceğiz. Musa Carullah Bigiyef tarafından yazılan Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabı 2017-10-27 tarihinde yayınlanmıştır. Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup AKADEMİ TİTİZ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Musa Carullah Bigiyef tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Kitabı Tanıtım Bülteni

Musa Carullah Bigiyef tarafından kaleme alınmış Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Rusya Müslümanları içerisinde yetişmiş önemli bir fikir adamı, müçtehit, âlim, yazar olan Musa Carullah Bigiyef, 1875 yılında Rusya'nın Rostov şehrinde dünyaya geldi. Buhara'da Kurân-ı Kerîm'i ezberledi ve hâfız oldu. İyi seviyede Türkçe, Rusça, Arapça, Farsça bilmekteydi. Ayrıca ana dili olan Kazan Tatarcası ve Türk lehçelerine de hakimdi. Japonya, Çin, Hindistan, Mısır, Suriye, Türkiye, İran, Finlandiya, Suudi Arabistan ve daha birçok ülkeye seyahatler yapan Musa Carullah, 28 Ekim 1949 tarihinde Mısır'da vefat etti. Kahire'de Afîfî Kabristanlığı'na defnedildi. 20. Yüzyılda Rusya Müslümanlarının tarihinde silinmez izler, eserler bırakan Musa Carullah, İslâm âleminde en meşhurlardan olan Hâce Şemseddin Muhammed Hâfız Şirâzî Hazretleri'nin dîvânından beyitler seçerek Kazan Tatar Türkçesine tercüme etmiş ve beyitlere şerh yazmıştır. Şark edebiyatı içerisinde önemli bir yeri olan, İran şairlerinin en büyüklerinden Hâfız Şirâzî Hazretleri'nin dîvânının Kazan'da Musa Carullah Bigiyef tarafından yapılan şerhi, klasik şiirimiz içerisindeki mazmunlara yeni bir bakış açısı getirmesinden dolayı ayrıca önem arz etmektedir. Eserin Türkiye Türkçesine çevirisini zevkle okuyacaksınız.  


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Kitabı İndirme Linkleri


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Pdf İndirme Linkleri

Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Yandex Disk Pdf İndir

Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Google Drive Pdf İndir


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Epub İndirme Linkleri

Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Yandex Disk Ebup İndir

Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Google Drive Epub İndir


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Mobi İndirme Linkleri


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Yandex Disk Mobi İndir

Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi Etiketleri

Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabı hakkında genel bilgiler, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabının yazarı kimdir, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabının özeti, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi pdf indirme linki, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi epub indirme linki, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi mobi indirme linki, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabını indir, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabı tanıtım bülteni, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi arka kapak yazısı, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabı kaç sayfa, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi hangi yayınevi tarafından basıldı, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabının türü nedir, Hafız Divanı'nın Kazan Tatar Türkçesine Şerhi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU