-->

Hawking'in Düşleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hawking'in Düşleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hawking'in Düşleri kitabını inceleyeceğiz. Özge Arıkal Gönül tarafından yazılan Hawking'in Düşleri kitabı 2018-10-23 tarihinde yayınlanmıştır. Hawking'in Düşleri kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup KANES YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hawking'in Düşleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Özge Arıkal Gönül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hawking'in Düşleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Özge Arıkal Gönül tarafından kaleme alınmış Hawking'in Düşleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bilinmeyen bir gezegenden Dünya'ya gelen ekip ve ülkelerin tamamının yöneticileriyle yapılan bir görüşme... Halktan habersiz başlatılan, insanlığın akıbetini belirleyecek bir sınav... Gitgide robotlaşan, insani özelliklerini yitirmek üzere olan bir kadının hissedebilmek için duyduğu derin istek... Çocukluğunda maruz kaldığı türlü türlü zorbalığın izlerini ruhunda taşıyan bir adam ve geçmişini geride bırakarak aldığı, geri dönüşü olmayan çok önemli bir karar...   Bilimkurgu türünde yazılmış, distopik bir anlatıyla örülmüş üç öykü: Pragma, Tardigradya ve Ucube. Hawking'in Düşleri'ne bir kez daldığınızda okuduğunuz hiçbir karakterin yerinde olmak istemeyeceksiniz.   "...sonra bir şey oldu tüm hayal gücümüzü ortaya çıkaran. Konuşmayı ve dinlemeyi öğrendik." Stephen W. Hawking


Hawking'in Düşleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hawking'in Düşleri


Hawking'in Düşleri Kitabı İndirme Linkleri


Hawking'in Düşleri Pdf İndirme Linkleri

Hawking'in Düşleri Yandex Disk Pdf İndir

Hawking'in Düşleri Google Drive Pdf İndir


Hawking'in Düşleri Epub İndirme Linkleri

Hawking'in Düşleri Yandex Disk Ebup İndir

Hawking'in Düşleri Google Drive Epub İndir


Hawking'in Düşleri Mobi İndirme Linkleri


Hawking'in Düşleri Yandex Disk Mobi İndir

Hawking'in Düşleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hawking'in Düşleri Etiketleri

Hawking'in Düşleri kitabı hakkında genel bilgiler, Hawking'in Düşleri kitabının yazarı kimdir, Hawking'in Düşleri kitabının özeti, Hawking'in Düşleri pdf indirme linki, Hawking'in Düşleri epub indirme linki, Hawking'in Düşleri mobi indirme linki, Hawking'in Düşleri kitabını indir, Hawking'in Düşleri kitabı tanıtım bülteni, Hawking'in Düşleri arka kapak yazısı, Hawking'in Düşleri kitabı kaç sayfa, Hawking'in Düşleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Hawking'in Düşleri kitabının türü nedir, Hawking'in Düşleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU