-->

Heves Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Heves Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Heves kitabını inceleyeceğiz. Sümeyye Kalyoncu tarafından yazılan Heves kitabı 2016-08-15 tarihinde yayınlanmıştır. Heves kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup MORTENA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Heves hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sümeyye Kalyoncu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Heves Kitabı Tanıtım Bülteni

Sümeyye Kalyoncu tarafından kaleme alınmış Heves kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kalbin beyin ile olan savaşında mühimat az,düşman çoktu... Senin adını inlerken ruhum; dizginleyebilir misin içimde dörtnala koşan vahşi atları? Asıl iplerime!"   Kaderinin uzun parmak aralıklarından fırsat bulup, tam da düzlüğe çıktığını düşünen Pilot Utkan Tunaboylu koşarak uzaklaşması gereken bir kadına vurulmuştu. Hayatın bu son tokadı onu yerden yere vururken; kaçtığı bu istikametin yanlış olduğunun çok sonra farkına varacaktı.   "Yeni mahsullere yer açılsın diye dalımdan koparılmıştım.  Sebebi olmalıydı dalımdan ayrılışımın, sana kavuşmalıydım."   Maratona erken başlayıp yolu yarılamadan nefessiz kalmış bir savaşçıydı, kurtuluş olarak gördüğü küçük dairesi kendisine cehennem olacaktı. Genç balerin Pare Heves Kahveci tıpkı yaralanan ayak parmak uçları gibi hayatını da saklayacaktı


Heves Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Heves


Heves Kitabı İndirme Linkleri


Heves Pdf İndirme Linkleri

Heves Yandex Disk Pdf İndir

Heves Google Drive Pdf İndir


Heves Epub İndirme Linkleri

Heves Yandex Disk Ebup İndir

Heves Google Drive Epub İndir


Heves Mobi İndirme Linkleri


Heves Yandex Disk Mobi İndir

Heves Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Heves Etiketleri

Heves kitabı hakkında genel bilgiler, Heves kitabının yazarı kimdir, Heves kitabının özeti, Heves pdf indirme linki, Heves epub indirme linki, Heves mobi indirme linki, Heves kitabını indir, Heves kitabı tanıtım bülteni, Heves arka kapak yazısı, Heves kitabı kaç sayfa, Heves hangi yayınevi tarafından basıldı, Heves kitabının türü nedir, Heves kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU