-->

Hırsızlar Kanunu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hırsızlar Kanunu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hırsızlar Kanunu kitabını inceleyeceğiz. Robert Crais tarafından yazılan Hırsızlar Kanunu kitabı 2016-02-19 tarihinde yayınlanmıştır. Hırsızlar Kanunu kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hırsızlar Kanunu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Robert Crais tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hırsızlar Kanunu Kitabı Tanıtım Bülteni

Robert Crais tarafından kaleme alınmış Hırsızlar Kanunu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir hırsız; annesini, babasını, kardeşlerini terk etmeli. Bir ailesi, karısı, çocukları olmamalı. Çünkü onun ailesi biziz.   Kurallarından herhangi biri çiğnendiğinde, cezasının ölüm olduğu kanunlarla yönetilen organize bir suç çetesi. Bu çetenin üyeleri tarafından katledilen, bir zamanlar özel orduda görev yapmış Frank Meyer ile ailesi. Ve her ne pahasına olursa olsun, Frank Meyer'i öldürenlerin cezasını kesmeyi kafasına koyan, onun eski çalışma arkadaşı Joe Pike… Hiçbir polis, hiçbir kötü adam ve yaşayan hiçbir varlık, Joe Pike'ı girdiği intikam yolundan döndüremeyecek.   Edgar, Barry ve Shamus gibi pek çok platformda adaylıkları ve ödülleri bulunan, en son Amerikan Polisiye Yazarları tarafından Büyük Usta onuruna layık görülen Robert Crais; şüphe, ihanet ve geçmişten bugüne kalan hesaplaşmalar ekseninde gezinen Hırsızlar Kanunu'yla polisiye edebiyatının öncü isimlerinden olduğunu bir kez daha kanıtlıyo   "Roberts Crais, polisiye roman yazmadaki ustalığını Hırsızlar Kanunu'nda bir kez daha kanıtlamış ve kusursuz bir hikâyeyi, mükemmel karakterlerle bir araya getirmiş." The Huffington Post "Hırsızlar Kanunu'nda, organize bir Sırp çetesinin ekseninde gelişen, baştan sona soluk kesici bir kurgu sizi bekliyor." Library Journal   "Hırsızlar Kanunu yalnızca heyecan ve aksiyonu iliklerinize kadar hissettirmekle kalmıyor, mizahi yönleri oldukça güçlü karakterleri sayesinde size keyifle okuyacağınız bir hikâye sunuyor." New York Times  


Hırsızlar Kanunu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hırsızlar Kanunu


Hırsızlar Kanunu Kitabı İndirme Linkleri


Hırsızlar Kanunu Pdf İndirme Linkleri

Hırsızlar Kanunu Yandex Disk Pdf İndir

Hırsızlar Kanunu Google Drive Pdf İndir


Hırsızlar Kanunu Epub İndirme Linkleri

Hırsızlar Kanunu Yandex Disk Ebup İndir

Hırsızlar Kanunu Google Drive Epub İndir


Hırsızlar Kanunu Mobi İndirme Linkleri


Hırsızlar Kanunu Yandex Disk Mobi İndir

Hırsızlar Kanunu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hırsızlar Kanunu Etiketleri

Hırsızlar Kanunu kitabı hakkında genel bilgiler, Hırsızlar Kanunu kitabının yazarı kimdir, Hırsızlar Kanunu kitabının özeti, Hırsızlar Kanunu pdf indirme linki, Hırsızlar Kanunu epub indirme linki, Hırsızlar Kanunu mobi indirme linki, Hırsızlar Kanunu kitabını indir, Hırsızlar Kanunu kitabı tanıtım bülteni, Hırsızlar Kanunu arka kapak yazısı, Hırsızlar Kanunu kitabı kaç sayfa, Hırsızlar Kanunu hangi yayınevi tarafından basıldı, Hırsızlar Kanunu kitabının türü nedir, Hırsızlar Kanunu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU