-->

Hüsn-ü Aşk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hüsn-ü Aşk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hüsn-ü Aşk kitabını inceleyeceğiz. Şeyh Galib tarafından yazılan Hüsn-ü Aşk kitabı 2017-10-23 tarihinde yayınlanmıştır. Hüsn-ü Aşk kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup İNKILAP KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hüsn-ü Aşk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şeyh Galib tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hüsn-ü Aşk Kitabı Tanıtım Bülteni

Şeyh Galib tarafından kaleme alınmış Hüsn-ü Aşk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hiç aşktan özge şey revâ mı Sarf etmeye inci gibi kelâmı Hem ne varsa âlemde hepsi aşktan ibaret Geri kalan ne varsa; keder, elem, şomluk, dert   18. yüzyıl şairlerinden Şeyh Galib'in yirmi altı yaşındayken kaleme aldığı Hüsn ü Aşk, 600 yıllık Divan Edebiyatı'nın son mesnevisi olarak kabul ediliyor. Allegorik bir anlatıma sahip olan mesnevide Muhabettoğulları kabilesinin aynı gün doğan iki evladı Hüsn ve Aşk, Mekteb-i Edeb'de tanışır. Tanrısal güzelliğin yani Hüsn'ün uğruna türlü türlü merhaleleri aşmak için yola koyulan Aşk, Kalp Ülkesi'ne, Gam Harabeleri'ne gider. Ateş Denizi'nden geçer; cadılar, gulyabanilerle boğuşur.  Cavit Marancı'nın büyük bir titizlikle hazırladığı bu çalışma, Divan edebiyatına "kapalı dili" yüzünden sırtını dönen okuyucuların da ihmal etmemesi gereken bir eser.


Hüsn-ü Aşk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hüsn-ü Aşk


Hüsn-ü Aşk Kitabı İndirme Linkleri


Hüsn-ü Aşk Pdf İndirme Linkleri

Hüsn-ü Aşk Yandex Disk Pdf İndir

Hüsn-ü Aşk Google Drive Pdf İndir


Hüsn-ü Aşk Epub İndirme Linkleri

Hüsn-ü Aşk Yandex Disk Ebup İndir

Hüsn-ü Aşk Google Drive Epub İndir


Hüsn-ü Aşk Mobi İndirme Linkleri


Hüsn-ü Aşk Yandex Disk Mobi İndir

Hüsn-ü Aşk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hüsn-ü Aşk Etiketleri

Hüsn-ü Aşk kitabı hakkında genel bilgiler, Hüsn-ü Aşk kitabının yazarı kimdir, Hüsn-ü Aşk kitabının özeti, Hüsn-ü Aşk pdf indirme linki, Hüsn-ü Aşk epub indirme linki, Hüsn-ü Aşk mobi indirme linki, Hüsn-ü Aşk kitabını indir, Hüsn-ü Aşk kitabı tanıtım bülteni, Hüsn-ü Aşk arka kapak yazısı, Hüsn-ü Aşk kitabı kaç sayfa, Hüsn-ü Aşk hangi yayınevi tarafından basıldı, Hüsn-ü Aşk kitabının türü nedir, Hüsn-ü Aşk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU