-->

Kaptan Köşkünde Panik Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kaptan Köşkünde Panik Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kaptan Köşkünde Panik kitabını inceleyeceğiz. A. Levend Abay tarafından yazılan Kaptan Köşkünde Panik kitabı 2018-05-25 tarihinde yayınlanmıştır. 110 sayfa olarak yayınlanan Kaptan Köşkünde Panik kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup BEYAZ KÖŞE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kaptan Köşkünde Panik hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca A. Levend Abay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kaptan Köşkünde Panik Kitabı Tanıtım Bülteni

A. Levend Abay tarafından kaleme alınmış Kaptan Köşkünde Panik kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Son yıllarda özellikle plaza çalışanları arasında 50 yaşın altında beyin felci (inme) geçirenlerin sayısı hızla artıyor.  Bunda şehir hayatının stres yüküyle insan doğasının zıt düşmesi kadar, yanlış beslenme ve hareketsizlik de önemili etken.    Levend Abay'ın,2013 yılında geçirdiği inme sonrası yaşadıklarını bizimle paylaşması işte bu yüzden önem taşıyor.  Olay öncesi sağlık karnesi, sonrasında gösterdiği çaba ve azim hem henüz sağlam görünenlere hem de inme geçirenlere ilham verici nitelikte.    Onun tecrübesinden dersler çıkaracak, sağ tarafını deyim yerindeyse örümcek bağlamış bir adamın, nasıl esnek bir yoğiye dönüştüğünü  hayretle okuyacaksınız.    Esra Aysan - Gazeteci / Yazar 


Kaptan Köşkünde Panik Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kaptan Köşkünde Panik


Kaptan Köşkünde Panik Kitabı İndirme Linkleri


Kaptan Köşkünde Panik Pdf İndirme Linkleri

Kaptan Köşkünde Panik Yandex Disk Pdf İndir

Kaptan Köşkünde Panik Google Drive Pdf İndir


Kaptan Köşkünde Panik Epub İndirme Linkleri

Kaptan Köşkünde Panik Yandex Disk Ebup İndir

Kaptan Köşkünde Panik Google Drive Epub İndir


Kaptan Köşkünde Panik Mobi İndirme Linkleri


Kaptan Köşkünde Panik Yandex Disk Mobi İndir

Kaptan Köşkünde Panik Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kaptan Köşkünde Panik Etiketleri

Kaptan Köşkünde Panik kitabı hakkında genel bilgiler, Kaptan Köşkünde Panik kitabının yazarı kimdir, Kaptan Köşkünde Panik kitabının özeti, Kaptan Köşkünde Panik pdf indirme linki, Kaptan Köşkünde Panik epub indirme linki, Kaptan Köşkünde Panik mobi indirme linki, Kaptan Köşkünde Panik kitabını indir, Kaptan Köşkünde Panik kitabı tanıtım bülteni, Kaptan Köşkünde Panik arka kapak yazısı, Kaptan Köşkünde Panik kitabı kaç sayfa, Kaptan Köşkünde Panik hangi yayınevi tarafından basıldı, Kaptan Köşkünde Panik kitabının türü nedir, Kaptan Köşkünde Panik kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU