-->

Kırk Diken Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırk Diken Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırk Diken kitabını inceleyeceğiz. Judy Lighy Ayyıldız tarafından yazılan Kırk Diken kitabı 2011-10-12 tarihinde yayınlanmıştır. Kırk Diken kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup REMZİ KİTABEVİ - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırk Diken hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Judy Lighy Ayyıldız tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırk Diken Kitabı Tanıtım Bülteni

Judy Lighy Ayyıldız tarafından kaleme alınmış Kırk Diken kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Trakyalı eşraf ailenin kızı Adalet, Balkan Harbi çıktığında henüz on yaşındadır, on beş yaşında ise evlenmek üzere bir nalbantın oğlu olan Burhan'a kaçar. Dünya Savaşı, Milli Mücadele ve ardından Cumhuriyet yıllarında kocası ve çocuklarıyla birlikte Anadolu'nun bir ucundan diğer ucuna savrulan yaşamı bir ulusun yaşam mücadelesiyle iç içe örülür. Adalet, toplumsal acıların, kayıpların, aşkta hayal kırıklıklarının üstesinden azim ve kararlılıkla, Cumhuriyet'e olan inancıyla gelir. Yaşlandığında o, "Millet dediğin benimki gibi rahimlerden doğar, büyür" diyen Adalet Öğretmen'dir. Soluk soluğa okunacak destan gibi bir roman…


Kırk Diken Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırk Diken


Kırk Diken Kitabı İndirme Linkleri


Kırk Diken Pdf İndirme Linkleri

Kırk Diken Yandex Disk Pdf İndir

Kırk Diken Google Drive Pdf İndir


Kırk Diken Epub İndirme Linkleri

Kırk Diken Yandex Disk Ebup İndir

Kırk Diken Google Drive Epub İndir


Kırk Diken Mobi İndirme Linkleri


Kırk Diken Yandex Disk Mobi İndir

Kırk Diken Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırk Diken Etiketleri

Kırk Diken kitabı hakkında genel bilgiler, Kırk Diken kitabının yazarı kimdir, Kırk Diken kitabının özeti, Kırk Diken pdf indirme linki, Kırk Diken epub indirme linki, Kırk Diken mobi indirme linki, Kırk Diken kitabını indir, Kırk Diken kitabı tanıtım bülteni, Kırk Diken arka kapak yazısı, Kırk Diken kitabı kaç sayfa, Kırk Diken hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırk Diken kitabının türü nedir, Kırk Diken kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU