-->

Mermer Gökyüzünün Altında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mermer Gökyüzünün Altında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mermer Gökyüzünün Altında kitabını inceleyeceğiz. John Shors tarafından yazılan Mermer Gökyüzünün Altında kitabı 2009-02-05 tarihinde yayınlanmıştır. Mermer Gökyüzünün Altında kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ABİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mermer Gökyüzünün Altında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Shors tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mermer Gökyüzünün Altında Kitabı Tanıtım Bülteni

John Shors tarafından kaleme alınmış Mermer Gökyüzünün Altında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Mermer Gökyüzünün Altında" adlı romanında John Shors, kurucusu Babür Şah'tan dolayı Babür İmparatorluğu olarak adlandırılan devletin Şah Cihan dönemini ele alıyor. Şah cihan karısı Mümtaz Mahal için yaptırdığı anıt mezar Tac Mahal ile anılan bir hükümdar olarak geçmiştir tarihe. Bu kitapta Tac Mahal'in yapılış öyküsüyle birlikte hükümdarın oğulları arasındaki iktidar kavgasını da izliyoruz. İktidar kavgasındaki şehzadelerin politikaları vesilesiyle günümüzün medeniyetleri çatıştıran anlayışına da eleştiriler getiriyor yazar. Dinlerin ve medeniyetlerin değil, insanların ve çıkarların çatıştığını seçtiği bu tarihsel dönemdeki mücadeleler ile ortaya koyuyor.


Mermer Gökyüzünün Altında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mermer Gökyüzünün Altında


Mermer Gökyüzünün Altında Kitabı İndirme Linkleri


Mermer Gökyüzünün Altında Pdf İndirme Linkleri

Mermer Gökyüzünün Altında Yandex Disk Pdf İndir

Mermer Gökyüzünün Altında Google Drive Pdf İndir


Mermer Gökyüzünün Altında Epub İndirme Linkleri

Mermer Gökyüzünün Altında Yandex Disk Ebup İndir

Mermer Gökyüzünün Altında Google Drive Epub İndir


Mermer Gökyüzünün Altında Mobi İndirme Linkleri


Mermer Gökyüzünün Altında Yandex Disk Mobi İndir

Mermer Gökyüzünün Altında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mermer Gökyüzünün Altında Etiketleri

Mermer Gökyüzünün Altında kitabı hakkında genel bilgiler, Mermer Gökyüzünün Altında kitabının yazarı kimdir, Mermer Gökyüzünün Altında kitabının özeti, Mermer Gökyüzünün Altında pdf indirme linki, Mermer Gökyüzünün Altında epub indirme linki, Mermer Gökyüzünün Altında mobi indirme linki, Mermer Gökyüzünün Altında kitabını indir, Mermer Gökyüzünün Altında kitabı tanıtım bülteni, Mermer Gökyüzünün Altında arka kapak yazısı, Mermer Gökyüzünün Altında kitabı kaç sayfa, Mermer Gökyüzünün Altında hangi yayınevi tarafından basıldı, Mermer Gökyüzünün Altında kitabının türü nedir, Mermer Gökyüzünün Altında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU