-->

Nehir Kıyısındaki Ev Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nehir Kıyısındaki Ev Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nehir Kıyısındaki Ev kitabını inceleyeceğiz. Lena Manta tarafından yazılan Nehir Kıyısındaki Ev kitabı 2018-11-09 tarihinde yayınlanmıştır. Nehir Kıyısındaki Ev kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PENA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nehir Kıyısındaki Ev hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lena Manta tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nehir Kıyısındaki Ev Kitabı Tanıtım Bülteni

Lena Manta tarafından kaleme alınmış Nehir Kıyısındaki Ev kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

ULUSLARARASI ÇOKSATAN YAZAR  LENA MANTA'DAN  GENÇ YAŞLARINDA HAYATLARIYLA İLGİLİ CESUR KARARLAR ALAN BEŞ KADININ İNANILMAZ ÖYKÜSÜ.   Yunanistan'da Olimpos Dağı'nın eteğindeki bir köyde Gerasimos ve Theodora arasında büyük bir aşk başlar. Tüm engellere rağmen evlenirler, nehir kıyısında bir evde hayat kurarlar ve beş kızları olur. Ancak kızların merakı, özgür ruhu ve hırsları onları nehir kıyısındaki evlerinden uzaklaştırıp dünyanın dört bir köşesine götürür. Her bir kardeş kendi kaderinin peşinden gider. İkinci Dünya Savaşı'ndan, Yunanistan'ın Nazi işgalinden ve kocasının ölümünden sonra hayatta kalmayı başarabilen Theodora şimdi kızlarının yokluğuna dayanmak zorundadır. Nehir kıyısındaki ev ise kızların dönüşünü sessizlikle bekler…   "Hiçbir anne çocuğuna kızmaz. Gitmek istedin ve bunu başardın. Sana da giderken kız kardeşine söylediklerimi söyleyeceğim:  Bu ev hep burada olacak, seni bekleyecek. Yeni hayatında aldığın yaralardan acı çekersen sadece nehir kıyısındaki bu ev seni iyileştirebilir. Şu anda kaçmak ve ardına bile bakmamak istiyorsun. Ama bu bir gün değişebilir. Ve eğer değişirse evin her zaman burada olacak."   "Yazar insan kalbinin derinliklerine iniyor… Etkileyici, şaşırtıcı bir hikâye ve dokunaklı bir son."  Booklist "Etkileyici ve dokunaklı olan Nehir Kıyısındaki Ev oldukça akıcı ve sürükleyici, beklediğimden daha duygusal ve ilgi çekici." Words Without Borders


Nehir Kıyısındaki Ev Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nehir Kıyısındaki Ev


Nehir Kıyısındaki Ev Kitabı İndirme Linkleri


Nehir Kıyısındaki Ev Pdf İndirme Linkleri

Nehir Kıyısındaki Ev Yandex Disk Pdf İndir

Nehir Kıyısındaki Ev Google Drive Pdf İndir


Nehir Kıyısındaki Ev Epub İndirme Linkleri

Nehir Kıyısındaki Ev Yandex Disk Ebup İndir

Nehir Kıyısındaki Ev Google Drive Epub İndir


Nehir Kıyısındaki Ev Mobi İndirme Linkleri


Nehir Kıyısındaki Ev Yandex Disk Mobi İndir

Nehir Kıyısındaki Ev Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nehir Kıyısındaki Ev Etiketleri

Nehir Kıyısındaki Ev kitabı hakkında genel bilgiler, Nehir Kıyısındaki Ev kitabının yazarı kimdir, Nehir Kıyısındaki Ev kitabının özeti, Nehir Kıyısındaki Ev pdf indirme linki, Nehir Kıyısındaki Ev epub indirme linki, Nehir Kıyısındaki Ev mobi indirme linki, Nehir Kıyısındaki Ev kitabını indir, Nehir Kıyısındaki Ev kitabı tanıtım bülteni, Nehir Kıyısındaki Ev arka kapak yazısı, Nehir Kıyısındaki Ev kitabı kaç sayfa, Nehir Kıyısındaki Ev hangi yayınevi tarafından basıldı, Nehir Kıyısındaki Ev kitabının türü nedir, Nehir Kıyısındaki Ev kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU