-->

Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabını inceleyeceğiz. Nikolay Vasilyeviç Emelyanov tarafından yazılan Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabı 2016-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup KÖMEN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nikolay Vasilyeviç Emelyanov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Kitabı Tanıtım Bülteni

Nikolay Vasilyeviç Emelyanov tarafından kaleme alınmış Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ünlü Saha Destan araştırmacısı Nikolay Vasilyeviç Emelyanov, elinizdeki kitabında soy ataları hakkındaki Saha destanlarını incelemiştir. Eser üç an bölümden ibarettir. 1. Bölüm, "Uraanghay Saha Kabilesinin Epik Kurucusu Yalnız Er" adını taşımaktadır. Bu bölümün üç alt başlığı vardır. Emelyanov, bu bölümde Uraanghay Sahaların kabile kurucusu olarak kabul edilen Er Sogotoh'un adı ve kimliği üzerinde durmuştur. Eserin 2. Bölümü "Yalnız Erler Er Sogotoh Adlı Kahramanlar Hakkındaki Olongho Konularının Çeşitliliği" adı altında verilmiştir. Bu bölümde beş alt başlık vardır. Araştırmacı bu bölümde, Er Sogotoh hakkındaki hem Sahalarda, hem de Dolganlarda görülen çeşitli olongho metinlerini konular, bölümler ve kahramanlar esasında incelemiştir. Bu bölümde Er Sogotoh'un kimliğinin yanında ailesi hakkında da bilgiler üzerinde durulmuştur. "Kabile Kurucuları Hakkındaki Olongho Konularının Çeşitliliği" başlıklı 3. Bölümde Er Sogotoh dışındaki diğer kabile kurucuları ve onların olongho ve efsane gibi folklor metinlerine yansımaları üzerinde durmuştur. Altı alt başlıktan oluşan bölümde, bu olonghoların konu çeşitliliğine rağmen konu bakımından birbiriyle benzerlik gösterdiğine dikkat çekilmiştir. Onlarda Orta Dünya Uraanghay Saha kabilesi insanlarının atası olan kahramanlardan söz edilmektedir. Araştırmacı, Sonuç bölümünde genel bir değerlendirmenin yanında Uluu Nurgun tipini de incelemiştir. Emelyanov, Yalnız Yiğit Uluu Nurgun olonghosunu, Uraanghay Saha kabile kurucuları hakkındaki olongholardan kabile koruyucuları hakkındaki olongholara geçiş esasında ele almıştır.


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Kitabı İndirme Linkleri


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Pdf İndirme Linkleri

Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Yandex Disk Pdf İndir

Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Google Drive Pdf İndir


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Epub İndirme Linkleri

Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Yandex Disk Ebup İndir

Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Google Drive Epub İndir


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Mobi İndirme Linkleri


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Yandex Disk Mobi İndir

Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları Etiketleri

Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabı hakkında genel bilgiler, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabının yazarı kimdir, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabının özeti, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları pdf indirme linki, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları epub indirme linki, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları mobi indirme linki, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabını indir, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabı tanıtım bülteni, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları arka kapak yazısı, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabı kaç sayfa, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları hangi yayınevi tarafından basıldı, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabının türü nedir, Soy Ataları Hakkında Olongho Konuları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU