-->

Toz Duman Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Toz Duman Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Toz Duman kitabını inceleyeceğiz. Nihat Toz tarafından yazılan Toz Duman kitabı 2017-04-19 tarihinde yayınlanmıştır. Toz Duman kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup YAYIN DÜNYAMIZ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Toz Duman hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nihat Toz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Toz Duman Kitabı Tanıtım Bülteni

Nihat Toz tarafından kaleme alınmış Toz Duman kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mevsimin ilk dalga sesini sensiz duymak istemezdim kadın. Denizin gözlerini izlediği bir manzara isterdim bu mevsimde. Ellerinden mahrum sesinden yoksun kalmak istemezdim. Gülmek eğlenmek isterdim haddim olmasa da. Gözlerinden bir yudum alıp sarhoş olmak isterdim. Olmadı, olduramadık. Çeşitli bahanelerle geldim kapına kilometrelerce öteden. Cama bile çıkmadın kadın. Gözlerim yaşlı bir bankta kalakaldım. Ben bunu hak ettim mi diye sormayacağım bu sefer sana. Sen de biliyorsun ki hak ettiğimiz gibi yaşayamıyoruz bu hayatı. Ne sen bu kadar sevilmeyi hak ediyorsun. Ne ben seni bu denli sevmeyi…


Toz Duman Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Toz Duman


Toz Duman Kitabı İndirme Linkleri


Toz Duman Pdf İndirme Linkleri

Toz Duman Yandex Disk Pdf İndir

Toz Duman Google Drive Pdf İndir


Toz Duman Epub İndirme Linkleri

Toz Duman Yandex Disk Ebup İndir

Toz Duman Google Drive Epub İndir


Toz Duman Mobi İndirme Linkleri


Toz Duman Yandex Disk Mobi İndir

Toz Duman Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Toz Duman Etiketleri

Toz Duman kitabı hakkında genel bilgiler, Toz Duman kitabının yazarı kimdir, Toz Duman kitabının özeti, Toz Duman pdf indirme linki, Toz Duman epub indirme linki, Toz Duman mobi indirme linki, Toz Duman kitabını indir, Toz Duman kitabı tanıtım bülteni, Toz Duman arka kapak yazısı, Toz Duman kitabı kaç sayfa, Toz Duman hangi yayınevi tarafından basıldı, Toz Duman kitabının türü nedir, Toz Duman kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU