-->

Wall Street Kurdu & Para Avcısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabını inceleyeceğiz. Jordan Belfort tarafından yazılan Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabı 2014-12-01 tarihinde yayınlanmıştır. Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ZODYAK KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Wall Street Kurdu & Para Avcısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jordan Belfort tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Jordan Belfort tarafından kaleme alınmış Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Duygu sömürüsünden uzak, net, hoyrat. Mutlaka okunmalı. Kurgu roman kadar uçuk, federal bir iddianame kadar gerçek." -Kirkus Reviews Gündüzleri bir dakikada binlerce dolar kazandı. Geceleri uyuşturucuya, sekse ve dünya turlarına saçıp savurdu. Eğlence âlemi yüzünden batan 170 metrelik bir yat. Paramparça olan bir Gulfstream jet ve 700 bin dolarlık bir otel masrafı. Evde onu bekleyen karısına ve çocuklarına, ona kral diye seslenen ve emirlerini yerine getiren ikna kabiliyeti yüksek, eğlence tutkusu sınır tanımayan genç borsacılara kadar her şeyi kendi eşsiz üslubuyla anlatan ve adına talihsiz deha denen bir gencin hikayesi… 1990'larda ünlü yatırım şirketi Stratton Oakmont'un eski kilit adamı olan Jordan Belfort, Amerikan para piyasasının en rezil isimlerinden biri haline geldi: Şamatacı grubunu Wall Street'in derin vadilerinden Long Island'ta muazzam bir ofise doğru çılgın bir yolculuğa çıkaran zeki, işbirlikçi, acımasız borsacı. Şimdi, bu şaşırtıcı, komik ve samimi kendi hayat hikâyesinde Belfort, açgözlülüğün, gücün ve aşırılığın hiç kimsenin düşünemeyeceği hikâyesini anlatıyor. On altı yaşında seyyar arabayla İtalyan dondurması satmaktan yüzlerce milyon dolar kazanmaya doğru yol alan sıradan bir adamın olağanüstü hikâyesi. Her şey son bulana kadar. Para Avcısı çoğu zaman merak uyandıran, derinlemesine anlatılmış, eğlendirici ve muzip anıları, tabuları yıkan kitap.


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Wall Street Kurdu & Para Avcısı


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Kitabı İndirme Linkleri


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Pdf İndirme Linkleri

Wall Street Kurdu & Para Avcısı Yandex Disk Pdf İndir

Wall Street Kurdu & Para Avcısı Google Drive Pdf İndir


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Epub İndirme Linkleri

Wall Street Kurdu & Para Avcısı Yandex Disk Ebup İndir

Wall Street Kurdu & Para Avcısı Google Drive Epub İndir


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Mobi İndirme Linkleri


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Yandex Disk Mobi İndir

Wall Street Kurdu & Para Avcısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Wall Street Kurdu & Para Avcısı Etiketleri

Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabı hakkında genel bilgiler, Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabının yazarı kimdir, Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabının özeti, Wall Street Kurdu & Para Avcısı pdf indirme linki, Wall Street Kurdu & Para Avcısı epub indirme linki, Wall Street Kurdu & Para Avcısı mobi indirme linki, Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabını indir, Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabı tanıtım bülteni, Wall Street Kurdu & Para Avcısı arka kapak yazısı, Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabı kaç sayfa, Wall Street Kurdu & Para Avcısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabının türü nedir, Wall Street Kurdu & Para Avcısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU