-->

Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. Marie Lu tarafından yazılan Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabı 2019-04-04 tarihinde yayınlanmıştır. Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Marie Lu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

Marie Lu tarafından kaleme alınmış Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kime güveneceğinize karar vermek oynayacağınız en büyük kumar olacak.   Efsane ve Genç Elitler serilerinin #1 New York Times çoksatan yazarı Marie Lu'dan yepyeni bir bilimkurgu gerilim romanı.    On yıl önce başlayan bu tutku artık bazıları için gerçekten kaçmak için bir seçenek, bazıları içinse kâr etmek için bir kaynak haline gelmişti. İki yakasını bir araya getirmek için çabalayıp duran Emika Chen bir ödül avcısı olarak çalışıyor, yasadışı olarak bahis oynayan Warcross oyuncularının peşine düşüyordu. Ancak ödül avcılığı kolay bir iş değildi, rekabet fazlaydı ve ayakta kalmak giderek zorlaşıyordu. Kolay para kazanabilmek için Emika bir risk alarak Warcross Şampiyonası'nın açılış oyununu hacklemişti; bir glitch ile oyuna sızarak istemeden de olsa kendisini oyunun ortasında bulmuş ve bir gecede herkesin konuştuğu kişi haline gelmişti.   Tutuklanacağına neredeyse emin olan Emika, oyunun yaratıcısı, genç milyarder Hideo Tanaka'dan bir çağrı aldığında şaşkına dönmüştü: Üstelik kendisine reddedilmesi neredeyse imkânsız bir teklif sunulmuştu. Bir güvenlik sorununu ortaya çıkarabilmek için Hideo'nun bu seneki şampiyonada bir ajana ihtiyacı vardı ve bu iş için Emika'yı istiyordu. Hiç vakit kaybetmeden Tokyo'ya götürülen Emika, kendisini her zaman hayalini kurduğu geleceğin içinde bulmuştu. Fakat kısa süre içinde Warcross evreninin düşündüğünden çok daha tehlikeli olduğunu anlayacaktı…   *** "Canlı, aksiyon dolu bir adrenalin bombası. Lu karakterlere kalp ve kararlılık verip, akıllıca tasarlanmış bir sınırsız olasılıklar dünyasına salıyor." —Leigh Bardugo, Kargalar Meclisi kitabının #1 New York Times çoksatan yazarı   "Planlarınızı iptal edin çünkü Warcross'u bitirene kadar elinizden düşüremeyeceksiniz. Bağımlılık yapıyor, hızla ilerliyor ve sizi tamamen içine çekiyor. " —Amie Kaufman, Illuminae kitabının #1 New York Times çoksatan yazarı   "Marie Lu'nun Warcross'u şimdiye dek okuduğum diğer kitaplarına hiç benzemiyor. Akıllıca yazılmış; renk, aksiyon fışkırıyor ve asla düşmeyen hızlı bir temposu var. Kitabı uçarcasına okudum, kesinlikle muhteşem." —Sabaa Tahir, Küller ve Kor kitabının #1 New York Times çoksatan yazarı   "Ayrılmak istemediğim, insanı içine çeken bir dünya. Warcross saf bir deha ürünü. İkincisi için hazırım!" —Kami Garcia, Muhteşem Yaratıklar kitabının #1 New York Times çoksatan yazarlarından biri ve The Lovely Reckless kitabının yazarı  


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli)


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) Etiketleri

Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabının özeti, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) pdf indirme linki, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) epub indirme linki, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) mobi indirme linki, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabını indir, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) arka kapak yazısı, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabının türü nedir, Warcross: Bir Sanal Gerçeklik Oyunu (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU