-->

Yatalak Kraliçe Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yatalak Kraliçe Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yatalak Kraliçe kitabını inceleyeceğiz. Ülkü Ayvaz tarafından yazılan Yatalak Kraliçe kitabı 2009-04-06 tarihinde yayınlanmıştır. Yatalak Kraliçe kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup GÜRER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yatalak Kraliçe hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ülkü Ayvaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yatalak Kraliçe Kitabı Tanıtım Bülteni

Ülkü Ayvaz tarafından kaleme alınmış Yatalak Kraliçe kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"İçimde serin rüzgârlar mı esmeye başlamıştı ne. İçimde özlü bir toprak keşfetmişti, evet apaçıktı bu. "O"na sarıldım, kokusunu duyuyordum kör olayım. Kavuşmak için ülkeler geçiyordum besbelli koşarak, kan ter içinde fakat nasıl da uçuyordum havada. Derken tuşlara dokunmaya başladım, taktığım kağıt üzerinde sözcükler akıyordu. O'nu okşuyor, bir dizenin penceresini arıyordum. "Ümit" ediyordum." "Akşam yine akşam…" Ötelerden ince bir hüzün gelip karşıma oturuyor. Dokunmayı mı deniyor gövdeye? Dokunuyor da. Yoo, geri çekilmiyorum,-hani nasıl denir- onun içine doğru eritiyorum kendimi bile isteye, şöyle sağa doğru yatarak hafifçe. Yaratılmış hüzün… Hep yanda taşınan. Gel dedin mi gelir, git dedin mi gitmez.


Yatalak Kraliçe Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yatalak Kraliçe


Yatalak Kraliçe Kitabı İndirme Linkleri


Yatalak Kraliçe Pdf İndirme Linkleri

Yatalak Kraliçe Yandex Disk Pdf İndir

Yatalak Kraliçe Google Drive Pdf İndir


Yatalak Kraliçe Epub İndirme Linkleri

Yatalak Kraliçe Yandex Disk Ebup İndir

Yatalak Kraliçe Google Drive Epub İndir


Yatalak Kraliçe Mobi İndirme Linkleri


Yatalak Kraliçe Yandex Disk Mobi İndir

Yatalak Kraliçe Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yatalak Kraliçe Etiketleri

Yatalak Kraliçe kitabı hakkında genel bilgiler, Yatalak Kraliçe kitabının yazarı kimdir, Yatalak Kraliçe kitabının özeti, Yatalak Kraliçe pdf indirme linki, Yatalak Kraliçe epub indirme linki, Yatalak Kraliçe mobi indirme linki, Yatalak Kraliçe kitabını indir, Yatalak Kraliçe kitabı tanıtım bülteni, Yatalak Kraliçe arka kapak yazısı, Yatalak Kraliçe kitabı kaç sayfa, Yatalak Kraliçe hangi yayınevi tarafından basıldı, Yatalak Kraliçe kitabının türü nedir, Yatalak Kraliçe kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU