-->

Yazgı / Yazgı Serisi 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabını inceleyeceğiz. Zeynep Sipahioğlu tarafından yazılan Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabı 2017-01-05 tarihinde yayınlanmıştır. Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup PAROLA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yazgı / Yazgı Serisi 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zeynep Sipahioğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Zeynep Sipahioğlu tarafından kaleme alınmış Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İki farklı hayat... Düşüncesizce sarf edilen sözler... Yıllar sonra sözlerin hayat bulmasıyla bir adamın dönüm noktası olan kararı İle birleşen hayatlar... Akın ve Berna'nın soluksuz hikâyesi... Aşk, insanı bazen dünyanın en mutlu insanı yaparken bazen de derinden yaralıyor, umutsuz yollara saptırıyordu. Aşk, bazen tüm dünyayı karşına alacak kadar güç verirken bazen de korkuların yüzünden kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmene neden oluyordu.  Aşk, bazen insanın hayatını güneş gibi aydınlatırken, bazen de bir adım önünü göremeyecek kadar karanlığa itiyordu. Bazen aşk, onun mutluluğu için her şeyden vazgeçmene sebep olsa da, bazen de bencil kararlar aldırabiliyordu. Kısaca bu üç harflik kelime insanın tüm hayatını değiştirip baştan aşağı değiştiriyordu.


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yazgı / Yazgı Serisi 1


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Kitabı İndirme Linkleri


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Pdf İndirme Linkleri

Yazgı / Yazgı Serisi 1 Yandex Disk Pdf İndir

Yazgı / Yazgı Serisi 1 Google Drive Pdf İndir


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Epub İndirme Linkleri

Yazgı / Yazgı Serisi 1 Yandex Disk Ebup İndir

Yazgı / Yazgı Serisi 1 Google Drive Epub İndir


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Mobi İndirme Linkleri


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Yandex Disk Mobi İndir

Yazgı / Yazgı Serisi 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yazgı / Yazgı Serisi 1 Etiketleri

Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabının yazarı kimdir, Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabının özeti, Yazgı / Yazgı Serisi 1 pdf indirme linki, Yazgı / Yazgı Serisi 1 epub indirme linki, Yazgı / Yazgı Serisi 1 mobi indirme linki, Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabını indir, Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabı tanıtım bülteni, Yazgı / Yazgı Serisi 1 arka kapak yazısı, Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabı kaç sayfa, Yazgı / Yazgı Serisi 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabının türü nedir, Yazgı / Yazgı Serisi 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU