-->

5 Kuruşluk Devrim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


5 Kuruşluk Devrim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda 5 Kuruşluk Devrim kitabını inceleyeceğiz. Dinçer Aslan tarafından yazılan 5 Kuruşluk Devrim kitabı 2013-04-19 tarihinde yayınlanmıştır. 5 Kuruşluk Devrim kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KALKEDON YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. 5 Kuruşluk Devrim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dinçer Aslan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


5 Kuruşluk Devrim Kitabı Tanıtım Bülteni

Dinçer Aslan tarafından kaleme alınmış 5 Kuruşluk Devrim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yusuf öldürülmeden bir gün önceydi, Asiye Gelin'in yaralı bir kartalın komşunun cennet görünümlü bahçesine düştüğü rüyayı gördüğü gün. Komşunun bahçesi öte tarafta, kartalsa Yusuf. Bir ay düşmüştü, memleketin orta yerine ve yıkılmadık ev, ocak kalmamıştı. Şeyh Celâl rüyasına gelip, "Asiye bacım" demişti, "bu memlekette bir daha ot bile bitmez, Memedini al da git buralardan". Darbeden bir gün önceydi ve ay devlete delaletti. Oğlu Mehmet'in perişan bir halde evde kapıyı çaldığı günden bir gece önce yaralı bir ceylanı su içerken görmüştü, meğerse ceylanın o içtiği su değil ağuymuş. Ceylan Mehmet'ti... 1970'lerin son demleri. Dünyanın rüyaya, efsanenin gerçeğe, geçmişin geleceğe karıştığı bir taşra kasabasında, gözden gönülden, dünyanın geri kalanından uzakta, "bir akasya ağacının serin gölgesinde" yaşayan insanlar. Çatışmalar, ölümler ve darbenin ayak sesleri bir radyo tiyatrosu kadar uzakta onlara. O günlerden birinde, 1980 yılının kiraz mevsiminde "Asiye Gelin; bir gözü camdan dışarıda, dün gece gördüğü rüyayı düşünüyordu. Mehmet; bir kulağı radyoda, oğlunun kapıyı çalacağı anı bekliyordu. Feride; aklı hala gelmeyen oğlunda, kaynamakta olan taze fasülyeyi karıştırıyordu. Ve herkes bu şekilde işlerini yapmaya debam etmeye niyetliydi. Dışarıdan gelen iki el silah sesini duymasalardı eğer..."


5 Kuruşluk Devrim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: 5 Kuruşluk Devrim


5 Kuruşluk Devrim Kitabı İndirme Linkleri


5 Kuruşluk Devrim Pdf İndirme Linkleri

5 Kuruşluk Devrim Yandex Disk Pdf İndir

5 Kuruşluk Devrim Google Drive Pdf İndir


5 Kuruşluk Devrim Epub İndirme Linkleri

5 Kuruşluk Devrim Yandex Disk Ebup İndir

5 Kuruşluk Devrim Google Drive Epub İndir


5 Kuruşluk Devrim Mobi İndirme Linkleri


5 Kuruşluk Devrim Yandex Disk Mobi İndir

5 Kuruşluk Devrim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


5 Kuruşluk Devrim Etiketleri

5 Kuruşluk Devrim kitabı hakkında genel bilgiler, 5 Kuruşluk Devrim kitabının yazarı kimdir, 5 Kuruşluk Devrim kitabının özeti, 5 Kuruşluk Devrim pdf indirme linki, 5 Kuruşluk Devrim epub indirme linki, 5 Kuruşluk Devrim mobi indirme linki, 5 Kuruşluk Devrim kitabını indir, 5 Kuruşluk Devrim kitabı tanıtım bülteni, 5 Kuruşluk Devrim arka kapak yazısı, 5 Kuruşluk Devrim kitabı kaç sayfa, 5 Kuruşluk Devrim hangi yayınevi tarafından basıldı, 5 Kuruşluk Devrim kitabının türü nedir, 5 Kuruşluk Devrim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU