-->

Abanoz Kule Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Abanoz Kule Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Abanoz Kule kitabını inceleyeceğiz. John Fowles tarafından yazılan Abanoz Kule kitabı 2016-12-16 tarihinde yayınlanmıştır. Abanoz Kule kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Abanoz Kule hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Fowles tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Abanoz Kule Kitabı Tanıtım Bülteni

John Fowles tarafından kaleme alınmış Abanoz Kule kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İçinde sürekli değişen anlamlar ve yankılı imgeler barındıran bu kitap, tekrar tekrar okuyup,her okuyuştahem elinizdeki yapıtı hem de genel olarak kurmaca sanatını daha iyi kavramanızı sağlayacak ustalıklı bir çağdaş yazın örneği. Bir kısa roman, bir anlatının çevirisi ve üç öyküden oluşan Abanoz Kule, Fowles'un doğa ve insan, yaşamla sanat ilişkisine adeta ressam gözüyle bakışının örnekleriyle dolu.İki genç kadının eşliğinde Fransız taşrasına çekilip kendini dünyadan yalıtmış yaşlı bir ressam, son yapıtının el yazması yok olmuş başarılı bir yazar, ortaçağda geçen bir aşk öyküsü, kaybolan bir adam ve güneşli bir pazar günü ailece yapılan bir piknik.Fowles'un imgelerle yüklü betimlemeleri, esrarengiz olay örgüleri ve gizemli karakterleri,bu öykülerin ortak noktaları.


Abanoz Kule Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Abanoz Kule


Abanoz Kule Kitabı İndirme Linkleri


Abanoz Kule Pdf İndirme Linkleri

Abanoz Kule Yandex Disk Pdf İndir

Abanoz Kule Google Drive Pdf İndir


Abanoz Kule Epub İndirme Linkleri

Abanoz Kule Yandex Disk Ebup İndir

Abanoz Kule Google Drive Epub İndir


Abanoz Kule Mobi İndirme Linkleri


Abanoz Kule Yandex Disk Mobi İndir

Abanoz Kule Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Abanoz Kule Etiketleri

Abanoz Kule kitabı hakkında genel bilgiler, Abanoz Kule kitabının yazarı kimdir, Abanoz Kule kitabının özeti, Abanoz Kule pdf indirme linki, Abanoz Kule epub indirme linki, Abanoz Kule mobi indirme linki, Abanoz Kule kitabını indir, Abanoz Kule kitabı tanıtım bülteni, Abanoz Kule arka kapak yazısı, Abanoz Kule kitabı kaç sayfa, Abanoz Kule hangi yayınevi tarafından basıldı, Abanoz Kule kitabının türü nedir, Abanoz Kule kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU