-->

Akıllı mı Desem Deli mi? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Akıllı mı Desem Deli mi? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Akıllı mı Desem Deli mi? kitabını inceleyeceğiz. Murat Akyol tarafından yazılan Akıllı mı Desem Deli mi? kitabı 2015-10-19 tarihinde yayınlanmıştır. Akıllı mı Desem Deli mi? kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup KÜLTÜR AJANS yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Akıllı mı Desem Deli mi? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Akyol tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Akıllı mı Desem Deli mi? Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Akyol tarafından kaleme alınmış Akıllı mı Desem Deli mi? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hepimiz Deli Doğarız. Bazılarımız Deli Kalırız." Samuel Beckett Kentlerin; canından-kanından olma ama aradan yüzyıl geçse de unutulmayacak kendisiyle bütünleşmiş insan tipleri vardır… Kendilerine biçilmiş bir hayatı yaşayıp göçtükten sonra bile, "adları yaşayacaklar" hanesine adlarını yazdıran? Yegane işleri güçleri, koca bir şehri her Allah'ın günü gülüp eğlendirmek olanları da vardır bunların içerisinde? Onlar ayrı ayrı birer nefes. Ayrı bir sayfadır, bir ömür tükettikleri o şehirler için… Haydi…Bulun Onları! Kitabın İçindeki Öyküler Deliler, Herkesin Adı "Aslan", Yol Hikayeleri - 1 / Hava Korsanı, Giresunspor'un İlk Zenci Topçusu, Tüfeeeeeek Hamza!!!, Kutudaki Köpek, Müdürün Saati, Mahalli Seçimler / Muhtar Adayı, Belediyenin Hatıra Defteri, Arnik Teyze, Dükkanın Kedisi, El Arabası (Alemci Ayhan), Gece Kuşu, Mahmut Bey Ensesiyle İçer!!!, Derviş Baba, Yalancının Mumu, Yol Hikayeleri - 2 / Ekmek Arası Yumurta, Nefes Borusu, Fırında Bayılanlar, Sürekli Yataktan Düşen Adam, Yanlış Düğün, Akino, Yol Hikayeleri -3 / Ayakkabı Boyacısı Firarda, Hakuna Matata.., Abaza Şiirleri Antolojisi (Son Durak Seka), Ölü Ayaklar Senfonisi, Termalgaaani.., Deli Semiha & Ali Arif


Akıllı mı Desem Deli mi? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Akıllı mı Desem Deli mi?


Akıllı mı Desem Deli mi? Kitabı İndirme Linkleri


Akıllı mı Desem Deli mi? Pdf İndirme Linkleri

Akıllı mı Desem Deli mi? Yandex Disk Pdf İndir

Akıllı mı Desem Deli mi? Google Drive Pdf İndir


Akıllı mı Desem Deli mi? Epub İndirme Linkleri

Akıllı mı Desem Deli mi? Yandex Disk Ebup İndir

Akıllı mı Desem Deli mi? Google Drive Epub İndir


Akıllı mı Desem Deli mi? Mobi İndirme Linkleri


Akıllı mı Desem Deli mi? Yandex Disk Mobi İndir

Akıllı mı Desem Deli mi? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Akıllı mı Desem Deli mi? Etiketleri

Akıllı mı Desem Deli mi? kitabı hakkında genel bilgiler, Akıllı mı Desem Deli mi? kitabının yazarı kimdir, Akıllı mı Desem Deli mi? kitabının özeti, Akıllı mı Desem Deli mi? pdf indirme linki, Akıllı mı Desem Deli mi? epub indirme linki, Akıllı mı Desem Deli mi? mobi indirme linki, Akıllı mı Desem Deli mi? kitabını indir, Akıllı mı Desem Deli mi? kitabı tanıtım bülteni, Akıllı mı Desem Deli mi? arka kapak yazısı, Akıllı mı Desem Deli mi? kitabı kaç sayfa, Akıllı mı Desem Deli mi? hangi yayınevi tarafından basıldı, Akıllı mı Desem Deli mi? kitabının türü nedir, Akıllı mı Desem Deli mi? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU