-->

Aşk Her Yerde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Her Yerde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Her Yerde kitabını inceleyeceğiz. Kalust Şalcıoğlu tarafından yazılan Aşk Her Yerde kitabı 2016-11-09 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Her Yerde kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İNKILAP KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Her Yerde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kalust Şalcıoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Her Yerde Kitabı Tanıtım Bülteni

Kalust Şalcıoğlu tarafından kaleme alınmış Aşk Her Yerde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Issızlığının içinde en kalabalık yanındır aşk… Sözcükleri uykusundan uyandır… Ne söylesen eksik kalacak bir yolculuktur kalbin yolculuğu. Yüreğine, gönlüne akan her şey mavi bir sessizliktir kimi zaman. Sessizliğin yorganını üstüne örtersin. Sıcak tutsun diye değil, seni korusun diye. Sözcüklerden bir ormanın olur kimi zaman. O ormanda kaybolmak, şarkılar mırıldanmak istersin. Ayağına dolansın istersin börtü böcek. Kuş seslerinden, rüzgârın uğultusundan, yaprağın hışırdayışından, karıncanın telaşından ince bir düş senfonin olsun istersin. Telaşla değil, incelikle kalbin yolunu adımlamak istersin. Düşlerinden yaşama sarkıttığın bir ipin olsun istersin. O ipe tutunmak ve kendi şarkını mırıldanmak istersin. Uzun sürsün, hiç bitmesin istersin kalbindeki uyku. Mavi bir düş sonsuzluğun olsun istersin. Kendi gövdenin gölgesinde sonsuzluğu ararsın. Bir çiçek gibi açsın istersin tüm sözcükler. Kalust Şalcıoğlu'ndan aşka ve yaşama dair her şey… Sessizliğin içinde ses olmak için dile gelen sözcükler Aşk Her Yerde kitabında bir araya geldi. Çünkü insan ruh verdiği derinliktedir…


Aşk Her Yerde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Her Yerde


Aşk Her Yerde Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Her Yerde Pdf İndirme Linkleri

Aşk Her Yerde Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Her Yerde Google Drive Pdf İndir


Aşk Her Yerde Epub İndirme Linkleri

Aşk Her Yerde Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Her Yerde Google Drive Epub İndir


Aşk Her Yerde Mobi İndirme Linkleri


Aşk Her Yerde Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Her Yerde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Her Yerde Etiketleri

Aşk Her Yerde kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Her Yerde kitabının yazarı kimdir, Aşk Her Yerde kitabının özeti, Aşk Her Yerde pdf indirme linki, Aşk Her Yerde epub indirme linki, Aşk Her Yerde mobi indirme linki, Aşk Her Yerde kitabını indir, Aşk Her Yerde kitabı tanıtım bülteni, Aşk Her Yerde arka kapak yazısı, Aşk Her Yerde kitabı kaç sayfa, Aşk Her Yerde hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Her Yerde kitabının türü nedir, Aşk Her Yerde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU