-->

Baykuş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Baykuş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Baykuş kitabını inceleyeceğiz. Leonardo Sciascia tarafından yazılan Baykuş kitabı 2000-02-14 tarihinde yayınlanmıştır. Baykuş kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup GÜNDOĞAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Baykuş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Leonardo Sciascia tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Baykuş Kitabı Tanıtım Bülteni

Leonardo Sciascia tarafından kaleme alınmış Baykuş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu roman cinayet üzerine kurulu bir romandır. Cinayetin soruşturmasını iki kuzeyli insan yürütmektedir. Biri jandarma komutanı Yüzbaşı Bellodi öteki ise Cumhuriyet Savcısıdır. İki tane devlet adamına karşın bir mafya lideri Don Mariano Arena vardır. İlk ikisinin arkasında devlet; sonuncusunun arkasında mafya vardır. Bu insanlar arasındaki çatışma devlet ile yasal olmayan örgüt arasındaki çatışmadır. Sciascia bu çatışmayla devletin Sicilya'da işlevinin olmadığını buna karşın mafyanın sorumluluk ve görev anlayışıyla yüklü olduğunu gösterir gibidir. Paradoks gibi gözükebilir ama, bu çatışmada Sicilyalılar mafyadan yanadır.


Baykuş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Baykuş


Baykuş Kitabı İndirme Linkleri


Baykuş Pdf İndirme Linkleri

Baykuş Yandex Disk Pdf İndir

Baykuş Google Drive Pdf İndir


Baykuş Epub İndirme Linkleri

Baykuş Yandex Disk Ebup İndir

Baykuş Google Drive Epub İndir


Baykuş Mobi İndirme Linkleri


Baykuş Yandex Disk Mobi İndir

Baykuş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Baykuş Etiketleri

Baykuş kitabı hakkında genel bilgiler, Baykuş kitabının yazarı kimdir, Baykuş kitabının özeti, Baykuş pdf indirme linki, Baykuş epub indirme linki, Baykuş mobi indirme linki, Baykuş kitabını indir, Baykuş kitabı tanıtım bülteni, Baykuş arka kapak yazısı, Baykuş kitabı kaç sayfa, Baykuş hangi yayınevi tarafından basıldı, Baykuş kitabının türü nedir, Baykuş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU