-->

Biraz Yağmur Biraz Güneş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Biraz Yağmur Biraz Güneş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabını inceleyeceğiz. Elin Hilderbrand tarafından yazılan Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabı 2016-05-23 tarihinde yayınlanmıştır. Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Biraz Yağmur Biraz Güneş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Elin Hilderbrand tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Biraz Yağmur Biraz Güneş Kitabı Tanıtım Bülteni

Elin Hilderbrand tarafından kaleme alınmış Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Tüm hayallerin yola çıktığında yeniden başlamanın tam vaktidir.   Meredith Delinn'in hayatı, eşi Freddy Delinn ülkenin önde gelen yatırımcılarını milyonlarca dolar kasti zarara uğratıp yüz elli yıla mahkûm edildiği andan itibaren keskin bir değişime uğrar. Basının takibinde, toplumdan dışlanmış ve çocuklarından koparılmış olan Meredith'in çaresizliğinin büyüdüğü bir sırada uzun zamandır görüşmediği eski dostu Connie Flute yeniden hayatına girer.   Kendi yaralarını iyileştirmek için Nantucket Adası'na yola çıkan Connie, arkadaşını da yanında götürür. Ancak ada onlara sığınak olacak gibi görünse de Meredith kendi felaketlerini de beraberinde getirmiştir. Diğer yandan, Meredith'in ilk aşkı ve Connie'nin ağabeyi Toby'nin de gelmesiyle Meredith tercih ettiği hayat ile geride bıraktıkları arasında kaçınılmaz ikilemlere düşer.   Travmalarla iç içe geçmiş romantizmleriyle ve hayata devam etme umutlarıyla bu iki kadın için, yıllarca kendilerinden emin yürüdükleri yolları sorgulama ve sıfırdan başlama vaktidir. Ve anlaşılan o ki, Nantucket Adası'nda bu yaz, öncekiler kadar sakin geçmeyecektir.    "Elin Hilderbrand arkadaşlığın, aşkın ve bağışlamanın güzelliğini gerilimle harmanladığı yeni ada hikâyesiyle okuyucularının beklentilerini bir kez daha fazlasıyla karşılamış." People   "Sevdiğiniz insanları gerçekten tanıdığınıza ve sizden hiçbir şey saklamadıklarına eminseniz, bu romanı okuduktan sonra fikriniz değişebilir." Boston Globe   "Hayata yeniden başlamak, vazgeçmemek ve ikinci şanslara dair umut dolu bir hikâye." Publishers Weekly


Biraz Yağmur Biraz Güneş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Biraz Yağmur Biraz Güneş


Biraz Yağmur Biraz Güneş Kitabı İndirme Linkleri


Biraz Yağmur Biraz Güneş Pdf İndirme Linkleri

Biraz Yağmur Biraz Güneş Yandex Disk Pdf İndir

Biraz Yağmur Biraz Güneş Google Drive Pdf İndir


Biraz Yağmur Biraz Güneş Epub İndirme Linkleri

Biraz Yağmur Biraz Güneş Yandex Disk Ebup İndir

Biraz Yağmur Biraz Güneş Google Drive Epub İndir


Biraz Yağmur Biraz Güneş Mobi İndirme Linkleri


Biraz Yağmur Biraz Güneş Yandex Disk Mobi İndir

Biraz Yağmur Biraz Güneş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Biraz Yağmur Biraz Güneş Etiketleri

Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabı hakkında genel bilgiler, Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabının yazarı kimdir, Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabının özeti, Biraz Yağmur Biraz Güneş pdf indirme linki, Biraz Yağmur Biraz Güneş epub indirme linki, Biraz Yağmur Biraz Güneş mobi indirme linki, Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabını indir, Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabı tanıtım bülteni, Biraz Yağmur Biraz Güneş arka kapak yazısı, Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabı kaç sayfa, Biraz Yağmur Biraz Güneş hangi yayınevi tarafından basıldı, Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabının türü nedir, Biraz Yağmur Biraz Güneş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU