-->

Delikli İki Buçuk Kuruş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Delikli İki Buçuk Kuruş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Delikli İki Buçuk Kuruş kitabını inceleyeceğiz. Aykut Bulut tarafından yazılan Delikli İki Buçuk Kuruş kitabı 2018-06-22 tarihinde yayınlanmıştır. Delikli İki Buçuk Kuruş kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup MANA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Delikli İki Buçuk Kuruş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Aykut Bulut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Delikli İki Buçuk Kuruş Kitabı Tanıtım Bülteni

Aykut Bulut tarafından kaleme alınmış Delikli İki Buçuk Kuruş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

''Muhtarın oğlu Cemal yine ondan yedi abi. İki buçuk kuruşa veriyormuş İbrahim Emmi. Hani bize de alacaktın.'' ''Tamam, alacağım dedim ya! Yat uyu bakalım, belki yarın alırız.'' İnanmayan gözlerle baktı abisine. ''Hep yarın diyorsun. Söz ver alacağına.'' Aylardır bu gün yarın oyaladığı kardeşini, artık kandıramayacağını biliyor ama elinden de bir şey gelmiyordu. Ne dese inandıramayacağını anlayınca: Tamam, söz bu sefer alacağım.'' dedi. İlk kez söz veriyordu abisi. Musa'nın gözleri ışıldadı, abisi söz deyince. (Delikli İki Buçuk Kuruş Hikayesinden alıntıdır) Aslında herkesin anlatılacak bir hikayesi vardır, sözünü bilirsiniz. İşte tam da burada, farklı dünyaların farklı insanları çıkıyor karşınıza. Bu kitaptaki hayatlar, yaşanmaya değer bir dünyanın kapısını aralıyor bizlere. Celalettin Koz.


Delikli İki Buçuk Kuruş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Delikli İki Buçuk Kuruş


Delikli İki Buçuk Kuruş Kitabı İndirme Linkleri


Delikli İki Buçuk Kuruş Pdf İndirme Linkleri

Delikli İki Buçuk Kuruş Yandex Disk Pdf İndir

Delikli İki Buçuk Kuruş Google Drive Pdf İndir


Delikli İki Buçuk Kuruş Epub İndirme Linkleri

Delikli İki Buçuk Kuruş Yandex Disk Ebup İndir

Delikli İki Buçuk Kuruş Google Drive Epub İndir


Delikli İki Buçuk Kuruş Mobi İndirme Linkleri


Delikli İki Buçuk Kuruş Yandex Disk Mobi İndir

Delikli İki Buçuk Kuruş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Delikli İki Buçuk Kuruş Etiketleri

Delikli İki Buçuk Kuruş kitabı hakkında genel bilgiler, Delikli İki Buçuk Kuruş kitabının yazarı kimdir, Delikli İki Buçuk Kuruş kitabının özeti, Delikli İki Buçuk Kuruş pdf indirme linki, Delikli İki Buçuk Kuruş epub indirme linki, Delikli İki Buçuk Kuruş mobi indirme linki, Delikli İki Buçuk Kuruş kitabını indir, Delikli İki Buçuk Kuruş kitabı tanıtım bülteni, Delikli İki Buçuk Kuruş arka kapak yazısı, Delikli İki Buçuk Kuruş kitabı kaç sayfa, Delikli İki Buçuk Kuruş hangi yayınevi tarafından basıldı, Delikli İki Buçuk Kuruş kitabının türü nedir, Delikli İki Buçuk Kuruş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU