-->

Dudaklarımda Şarkısın Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dudaklarımda Şarkısın Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dudaklarımda Şarkısın kitabını inceleyeceğiz. Julia Quinn tarafından yazılan Dudaklarımda Şarkısın kitabı 2017-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Dudaklarımda Şarkısın kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dudaklarımda Şarkısın hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Julia Quinn tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dudaklarımda Şarkısın Kitabı Tanıtım Bülteni

Julia Quinn tarafından kaleme alınmış Dudaklarımda Şarkısın kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

New York Times Çoksatan Yazarı Julia Quinn yeni romanıyla okuyucularını hem güldürecek hem de onların kalplerini sızlatacak. Hugh bu kadının can sıkıcı şekilde ukala olduğunu düşünüyordu... Hugh Prentice hazırcevap kadınlara karşı asla sabırlı değildi ve eğer Leydi Sarah Pleinsworth utangaç ya da mahcup kelimelerinden haberdarsa bile onları çoktan lugatından çıkarmıştı. Pervasız bir düello matematik dehası olan Hugh'u sakat bir bacağa mahkûm etmişti ve şimdi Sarah gibi bir kadınla evlenmeyi hayal etmesi şöyle dursun, ona kur bile yapamazdı. Sarah bu adamın delinin teki olduğunu düşünüyordu… Hugh'un yaptığı düello neredeyse Sarah'ın tüm ailesini mahvedeceği için onu asla affedemezdi ama Sarah'ın asıl tahammül edemediği onun kişiliğiydi. Ancak bu ikili bir haftayı yan yana geçirmek zorunda kaldıklarında, ilk izlenimlerin o kadar da güvenilir olmadığını keşfedeceklerdi. Sonra ilk öpücük ikincisine, üçüncüsüne ve dördüncüsüne yol açarken, matematik dehası lord hesabını şaşıracak ve her zaman hazırcevap olan leydi belki de ilk defa kendini nutku tutulmuş halde bulacaktı.


Dudaklarımda Şarkısın Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dudaklarımda Şarkısın


Dudaklarımda Şarkısın Kitabı İndirme Linkleri


Dudaklarımda Şarkısın Pdf İndirme Linkleri

Dudaklarımda Şarkısın Yandex Disk Pdf İndir

Dudaklarımda Şarkısın Google Drive Pdf İndir


Dudaklarımda Şarkısın Epub İndirme Linkleri

Dudaklarımda Şarkısın Yandex Disk Ebup İndir

Dudaklarımda Şarkısın Google Drive Epub İndir


Dudaklarımda Şarkısın Mobi İndirme Linkleri


Dudaklarımda Şarkısın Yandex Disk Mobi İndir

Dudaklarımda Şarkısın Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dudaklarımda Şarkısın Etiketleri

Dudaklarımda Şarkısın kitabı hakkında genel bilgiler, Dudaklarımda Şarkısın kitabının yazarı kimdir, Dudaklarımda Şarkısın kitabının özeti, Dudaklarımda Şarkısın pdf indirme linki, Dudaklarımda Şarkısın epub indirme linki, Dudaklarımda Şarkısın mobi indirme linki, Dudaklarımda Şarkısın kitabını indir, Dudaklarımda Şarkısın kitabı tanıtım bülteni, Dudaklarımda Şarkısın arka kapak yazısı, Dudaklarımda Şarkısın kitabı kaç sayfa, Dudaklarımda Şarkısın hangi yayınevi tarafından basıldı, Dudaklarımda Şarkısın kitabının türü nedir, Dudaklarımda Şarkısın kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU